Horoscop Minerva Fecioară 20-26 august 2017

Horoscop Minerva Fecioară 20-26 august 2017..Și aceşti nativi simt că timpul joacă în favoarea lor, în special profesional şi ca imagine publică ceea ce duce la capacitarea forţei interioare de a se exprima aşa cum le place lor.  Logic, aproape matematic. Dacă mai acum câteva săptămâni Careu în T dintre Jupiter – Venus și Uranus, ultimul aspect rămas după disoluţia astrală care îi transformase în adevărați perdanți și îi zgâlţâia zdravăn pe Gemeni, iată că acum este rândul nativilor Fecioară să resimtă aceste mici seisme pe fondul a tot ceea ce semnifică credință, speranțe, mediul social în care trăiesc, concepţii despre viaţă şi despre moarte, despre poziţie socială şi avere, totul într-un amalgam de concepţii şi de credinţe cărora nu se pot sustrage.

Este ca şi cum s-ar afla la o răscruce de drumuri şi trebuie să se hotărască pe care drum o vor lua, nimeni nu le poate spune dacă este bine sau rău, nimeni nu le dă sfaturi pe care drum să o apuce, totul este la latitudinea lor, totul ţine de propria intuiție.

În ce priveşte relaţia, aici lucrurile par să se detensioneze, poate şi pentru că aceşti nativi doresc mai multă afecţiune dar şi pentru că aşteaptă ca partenerii să facă primii paşi, eh, dacă vor sta după asta, să stea bine merci, cred că este momentul ca ei să se apropie şi să se deschidă în loc să acuze că sunt ignorate sau date la o parte mai les în zilele de 20, 21 şi 22 august. Cuplurile tinere vor decide să schimbe locaţia pe 23 august, în cazul în care stau cu chirie, sau vor căuta căi cât mai accesibile pentru achiziţionarea unui apartament sau a unei case.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 20-26 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBECTAURGEMENIRAC, LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Profesional au scăpat de ameninţarea disfuncţionalităţilor sau de pierderea locului de muncă, sunt apreciaţi pentru ceea ce fac, cel puţin pe 23 şi pe 24 august, vor ieşi în evidenţă prin ceea ce spun, surprinzător, şi nu prin ceea ce fac, dar au și câțiva dușmani puternici la care nici nu se gândesc, cu Soarele, Nodul Nord, Luna și Marte în Casa lucrurilor ascunse, a dușmanilor și a secretelor. Soluţiile simple pe care le găsesc îi pot transforma în mici vedete la locul de muncă, noroc că lor nu li se urcă la cap și de aici valul de antipatie care îi îneacă pe unii colegi. Au stabilitate nu doar a locului de muncă ci şi ideatică, ceea ce pentru un nativ Fecioară spune mult dacă ne gândim că de regulă dacă nu sunt motivaţii pentru ceea ce fac găsesc repede soluţii. Zile faste 23, 24, 25 şi chiar 26 august. Totuşi pe 23 august, femeile să fie atente cum vorbesc cu colegii mai în vârstă. Unele tensiuni din plan personal au impact major asupra muncii şi le fac să dea cu bâta în baltă şi să piardă sprijinul unor oameni de care au reală nevoie.

Financiar nu sunt probleme, dimpotriva, seara la un ceai, stau la masă și fac planuri pentru investițiile în anul care va veni.

În ce priveşte sănătatea, e, aici ar putea fi ceva probleme, chiar în regim de urgenţă, crizele de fiere fiind unul din motive, dar mai putem include şi ocluziile intestinale şi peritornitele ca urmare a unor indigestii repetate.

0