Horoscop Minerva Fecioară 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 16-22 iulie 2017 – iau startul extraordinar! Un trigon între Uranus – Saturn – Nodul Nord și un trigon minor între Nodul Nord – Jupiter – Saturn le dau acestor nativi nu doar energie ci și un instrument de a-și atinge scopurile pe care și le propun.

Este un aspect de influxurile căruia se vor bucura toată săptămâna. Sunt vizate aspecte care țin de credință, de studii, de creativitate, de nevoia de exprimare, Mercur, stăpânul comunicării este în Leu, și chiar în cădere va da totul, de la ideea sclipitoare la ideea genială, și nu știu de ce am senzația că aceste noi realități se vor reflecta mai ales în domeniul militar, în domeniul High Tech-ului dar și a arhitecturii financiare.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Afectiv, trigonul în semne de foc din 18 – 19 iulie, pot crea probeleme de neconcordanță, nu se pot plia pe cerințele partenerului nu pentru că nu și-ar dori ci pentru că nu au răbdare iar eneria lor îi destabilizează și pe cei din jur.

Sunt tentați, de exemplu, să investească bani în renovări, schimbarea unor electrocasnice mari pe care doar ce le-au schimbat în toamnă, în refacerea instalației de încălzire sau schimbarea Centralei termice. Dacă la început își năucesc familia, în perioada următoare, mai ales 19, 20, 21 iulie va urma reacția de împotrivire a acesteia, lucrurile nu se vor limpezi decât undeva spre sfârșitul săptămâni.

Acolo unde o Fecioară căsătorită face un joc dublu, va fi demascat în a doua parte a săptămânii, și nu cred că îi va fi prea moale. Fecioarelor care nu sunt căsătorite, perioada 17 – 24 iulie le poate aduce un partener iar celor tineri astrele le sugerează să fie atenți a fetele din jurul lor.

Profesional, zilele de 17 – 18 iulie poate aduce o promovare neașteptaă care implică nu doar răspundere dar și un anumit grad de conceptualitate, de spirit creativ care va fi sprijinit de Mercur din Leu.

Comunicarea cu oamenii din subordine va fi esențială dar și cu cu virtualii partneri pentru că această promovare ține și de modul în care nativii Fecioară știu să atragă și să discute contracte.

Foarte avantajați sunt economiștii din bănci și din instituțiile de profil. Cei care nu au un loc de muncă, au ideea reorientării profesionale și cu bruma de bani care o au încearcă o reformulare în agricultură – albinărit, cultivatori, mici ferme.

Deși pentru mulți noua direcție va fi o surpriză, Fecioarele vor dovedi că se poate trăi bine și de pe urma propriei munci. Cei care doresc altceva, vor avea ocazia să găsească, nu neapărat un loc de muncă cum visează ci un loc de muncă la care dacă dovedesc că sunt eficienți vor avea benefii la care nici nu se gândesc și aici mă refer la cei tineri, că e sunt cu probleme. O perioadă excelentă în acest sens este 19 – 24 iulie.

Perioada 17 – 21 iulie sunt zile de contracte – se discută, se analizează și se semnează contracte cu profit pe termen lung. De asemenea, investițiile pe termen lung, colaborarea cu companiile străine, sunt susținute de trigonul dintre Saturn –Jupiter – Mercur.

Jocul financiar este determinat și se circumscrie unor insatisfacții interioare care își are rădăcinile într-o copilărie și adolescență plină de lipsuri, atenția pe care o dau banilor și acumulării în sine, nu ar trebui să devină o obsesie.

Medical, e, aici ajungem la capitolul care pentru ei se dovedește extrem de important. Atenția pe care o dau sănătății face să dea rateuri exact acolo unde cred că pot controla, axa hepato-pancreatică. De asemenea, putem vorbi de o circulație periferică problematică cu o mobilitate greoaie a membrelor.

0