Horoscop Minerva Capricorn septembrie 2017

Horoscop Minerva Capricorn septembrie 2017 – În septembrie, oamenii născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse unice (fără exagerare!). Acest lucru este legat de faptul că patronul lor Saturn dar și Marte, vor fi într-o combinație extrem de favorabilă și în același timp, puternică, din punct de vedere energetic.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În zona profesională, vor simți influența unui astfel de duet planetar din primele zile ale lunii. Acest lucru i-ar putea aduce într-o scurtă stare de șoc, dar vor reuși repede să înțeleagă care sunt avantajele momentului. Oportunități noi se vor deschide înaintea lor, însă cel mai important lucru este că vor trebui să găsească și motivația și resursele pentru a profita pe deplin de aceste oportunități.

Desigur, nu trebuie să se bazeze neapărat pe succes, pentru că nimeni nu va lua decizii pentru ei, după cum nu se poate spune că acest lucru va implica schimbări radicale. Pe de altă parte însă, septembrie va fi cu siguranță nu doar pozitiv ci și productiv, iar pozitivitatea primei luni de toamnă va avea un caracter complex.

Septembrie va fi momentul ideal pentru rezolvarea conflictelor de familie și de disecare a argumentelor care le-au afectat familia mult timp. Cu toate acestea, este posibilă și o evoluție a lucrurilor care nu sunt tocmai favorabile. Poziția lui Mercur sugerează că nu trebuie să investească acum în orice, nu trebuie să aibă încredere în propunerile care li se par riscante și nici să se laude cu succesele lor.

Planul relațional este cel asupra căruia ar trebui ca ei să se aplece și să îi dea atenție. Acest lucru este parțial, deoarece la serviciu totul se va dezvolta normal și, pentru majoritatea, fără probleme. În cercul familiei însă, trebuie să depună eforturi susținute ca să obțină ceea ce doresc.

În nici un caz nu ar trebui să se oprească acum la jumătate drumului, chiar dacă rezultatul final ar putea părea să nu fie deloc cum și-au imaginat. Să acționeze după convingerile lor, dar să nu îi lase pe alții, nici măcar pe cei apropiați, să le influențeze deciziile, pentru că de obicei acest lucru se termină prost.

O persoană trebuie să ajungă la concluzii cu adevărat fundamentale pe cont propriu, iar acest lucru nu este clar tot timpul sau nu se clarifică imediat. Ar face bine să se bucure de ceea ce au. Să se implice în discuțiile de familie cât de mult pot, deoarece acest lucru le va permite să neutralizeze orice potențial agresiv și, în același timp, să se ocupe de o serie de conflicte de lungă durată pe care să le soluționeze asemenea unui arbitru.

Singura limitare, sau mai precis, avertizare, este legată de poziția lui Mercur. Să nu discute despre aspecte financiare, ci să ducă subiectul într-o altă direcție. De asemenea, să nu împrumute nimic de la nimeni! În caz contrar, conflictele ar putea să izbucnească din nou în interiorul familiei și își vor pierde autoritatea.

În schimb planul profesional se va dovedi unul de succes pentru nativii Capricorn. Lucrurile pot lua o turnură mai dramatică doar dacă se decid să nu facă nimic, să nu se implice sau dacă vor neapărat să facă ceva contra celorlalți, adică să-și impună punctul de vedere.

Este o perioadă care vor avea tendința să se dezvolte încrezător, dar cu grijă, privind tot timpul înapoi. În primul rând, trebuie să acorde o mare atenție aspectelor pur tehnice, deoarece totul va fi determinat nu atât de resursele umane, cât de echipamentele tehnice. Nu trebuie să lase lucrurile la jumătate, să nu omită sau să piardă nimic, atenția și tenacitatea le vor servi asigurându-și profitul sau reușita față de potențialele probleme.

Capricornii care nu au propria afacere sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. Da, exact ca în momentele în care raționalul ar trebui să prevaleze, acum este oportun să-și prioritizeze instinctele și intuiția. Doar să nu exagereze în această privință. Datorită poziției nefavorabile a lui Mercur, riscurile vor fi scăzute, mai ales că, în diferite situații cheful de a face neapărat ceva numai cum vor ei poate duce la un blocaj total.

Financiar, comparativ cu ce a fost luna trecută, aceasta este mult mai bună și asta se datorează faptului că i-au încurajat pe cei din conducere sau pe cei din familiei să le arate cum să-și îmbunătățească câștigurile. Prietenii și diverse acțiuni sau contacte sociale le vor oferi șansele necesare pentru a-și spori finanțele. Aspectele planetare nu sunt benefice cheltuielilor masive sau investițiilor financiare de anvergură.

Din punct de vedere al sănătății, aceasta parte va fi un punct sensibil al existenței lor până spre sfârșitul lunii, datorită stresului și tensiunii. Este important să învețe să încetinească ritmul. Sănătatea organismului o pot întreține prin mișcare, exerciții fizice și prin controlul nevoilor care țin de intimitate.

Datorită încăpățânării pot dărâma tot ce au construit în privința obiceiurile sau dorinței de a-și spori personalitatea și farmecul. Luna este potrivită pentru programe care implică pierderea în greutate, detoxifierea organismului și îmbunătățirea capacității mentale.

0