Horoscop Minerva Berbec 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Berbec 6-12 august 2017 – influxurile astrale îi năucesc efectiv săptămâna aceasta.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este vizată axa de boală dar și a dușmăniilor, a accidentelor grele cu repercusiuni greu de apreciat și mă refer acum la accidentele legate de apă, faţeta care reflectă relaţiile cu sine ale nativilor Berbec, pe deoparte, iar pe de alta natura simptomelor care revin pe nepusă masă, atenţie, aici intervin și eclipsa din 7 august și retrogradarea lui Mercur pe 12 august și care aduc în atenţie unele probleme de sănătate de care au crezut că au scăpat, plus eclipsa care îşi face deja simţite influxurile cu o adevărată cohortă afectivă şi emoţională, stări sufleteşti ciudate, agitaţie, o explozie de agresivitate, stări care nu îi prea caracterizează pe Berbeci şi acest lucru îi poate face irascibili, nervoşi şi asta pentru că nu înţeleg ce li se întâmplă.

Apoi, după 8 și 9 august problemele se vor muta pe axă credinței, a străinătății și a comunicării. Revenind la pătratul dintre Pluto și Jupiter de care vorbeam, o componentă interesată în tot acest dans cosmic este profesia şi cariera. Sau unele decizii care vizează parteneriatele și familia, schimbările pe care trebuie să le facă aceşti nativi dacă vor să evolueze şi să meargă mai departe sau dacă sunt prea comozi, ceea ce nu prea cred, să rămână blocaţi într-o dimeniune materială care îi va izola de acea lume inefabilă a invizibilului care face posibilă comunicarea interdimensională.

Uranus este pentru unii încă în Casa Personalității şi pentru alții în Casa banilor proveniți din muncă proprie și avertizează în ce priveşte existenţa unor duşmani ascunşi, răi, inflexibili şi de aici pentru unii Berbeci problemele cu legea, cu instituţiile statului abilitate să aplice legea, cu dosare încâlcite care îi pot duce după gratii. Perioada despre care vorbesc este 10 – 11 și chiar 12 august, adică sfârșitul de săptămână.

Un blocaj serios de pe axa banilor a fost îndepărtat de Luna Neagră şi îmi este clar că este vorba despre bani, bani mulţi, de acuzaţii de fraudă şi de imposibilitaea de a justifica unele sume, atenție mare. Luna Neagră i scapă acum să nu mai repete greșeala în viitor. Totuşi, cei tineri aposibilitatea să-şi arate afecţiunea faţă de persoanele la care ţin, fie că este vorba despre familie, fie de o persoană anume aflată undeva departe, la drum lung.

Profesional, lucrurile sunt cu dus întors aşa că i-aş sfătui să încerce să nu intre săptămâna aceasta în nicio combinaţie, să stea departe de orice conflict şi să-şi vadă de ale lor, în special femeile – 9, 10 și 11 august.

Financiar, excluzând cele spuse mai sus, nu ar trebui să fie probleme, dimpotrivă aş spune că sunt cu toate plăţile la zi. Ca sănătate, s-ar putea ca nativii maturi sau aflaţi la trecerea dintre maturitate şi senectute să ajungă în ipostaza de pacienţi cardio. Poate nu ar fi atât de grav, dar s-ar putea să se pună problema unei intervenţii chirurgicale pe cord, iar dacă aşa stau lucrurile le-aş sugera să planifice intervenţia undeva după 15 septembrie.

0