Horoscop Minerva Balanță 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Balanță 16-22 iulie 2017 – pentru acești nativi mi se pare o săptămână foarte interesantă, cu un debut excelent și un parcurs la fel de bun, de ei depinde cum vor pune în practiă cele sugerate de astre.

Vizate sunt domeniile care țin de bani, de muncă, de sănătate dar și de familie și de iubire sau copii și de creativitate. Pe 17 și 18 iulie, Saturn îi provoacă alături de Luna Neargă să încetinească puțin ritmul deoarece metabolismul lor energetic dă semne de epuizare, plus crucea mutabilă care prin opoziția Venus – Luna Neagră – Saturn le cam dă bătai de cap, în sensul unor blocaje financiare.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Afectiv lucrurile se leagă cum nu se poate mai bine. Este posibil ca partenerul de viață să aibă nevoie de un imbold ca să meargă mai departe, nu ma refer acum la familie, ci la ideea de a continua ce face; părinții vor fi, cel puțin până pe 19 iulie, în atenția lor în sensul că îi va însoți pe aceștia oriunde doresc, după cum este posibil ca împreună cu unul din părinți să caute o casă, undeva cât mai aproape de copii și după ce au alergat pe la tribunal și la notariat, să se apuce să renoveze, să o facă locuibilă cum am spune noi.

De asemenea, legătura cu copii este una foarte puternică ca să nu mai spun că știu să fie camaradul adolescenților rebeli. Între 19 și 25 iulie, părinții Balanță să fie atenți, pot afla nu atât despre rezultate dezastruoase la învățătură cât despre acte de indisciplină care îi miră chiar și pe ei, părinți mai mult decât indulgenți care știu cum să discute orice problemă cu copiii lor.

Tinerii pot trece în aceaeași perioadă printr-o ruptură de relație dar, important este să nu uite că de la fiecare persoană întâlnită are ceva de învățat. Cuplurile mature discută despre ce și-ar dori să facă vara aceasta, altele se gândesc unde se vor retrage la pensie.

În perioada, 16 – 22 iulie, posibile probleme de sănătate ale unui părinte să le răpească și puținul timp liber pe care îl mai au alergând pe la spitale și cabinete medicale.

Profesional, avantajați par să fie tinerii care dacă vor da dovadă, cel puțin în perioada 20 – 21 iulie, de răbdare și nu se vor lăsa duși de val, vor avea satisfacția de a fi remarcați ceea ce îi va impulsiona fie să-și continue studiile, fie să mai facă o specializare pe lângă cea care o au.

Relațiile cu colegii de serviciu este foarte importantă acum, deoarece pot demonstra că știu să fie atenți la problemele celui de alături. Balanța este semnul de aer care acceptă rutina și nu se plictisește să repete anumite gesturi sau să aibă tabieturi, deoarece au capacitatea ca în timp ce muncesc, să se detașeze și să se gândească la altele, unii ar spune că visează cu ochii deschiși dar nu este chiar așa.

Pentru Balanțele cu funcții de conducere nu sunt probleme, eventual doar unele de adaptare la noile cerințe.

Financiar aș spune că au o perioadă, bună, exceptând crucea mutabilă. Jupiter este în Casa personalității, știu ce să facă cu veniturile lor. Economiile se rotunjesc ușurel. Vin bani și din activitățile extra-profesionale ceea ce îi stimulează să facă mai mult.

Unii își doresc să facă o investiție și probabil vor antama discuții pentru achiziționarea unui apartament, imobil sau a unui teren. Alte Balanțe pot demara ceva pe cont propriu care iar schimbă perspectiva asupra valorii banului. Si cum stăpâna lor este Venus, stăpâna cash-flow-ului, să nu uite că banii sunt făcuți să fie și economisiți.

Dacă doresc să urmeze vreo dietă, sfatul meu este să ceară mai întâi părerea medicului specialist. Niciun regim nu este universal valabil, dovadă că sunt oameni la care funcționează și la alții nu a mers. De asemenea, atenție la răceli, în special la cele la nivelul rinichilor.

0