Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – TAUR

Zile bune: 6, 7, 10, 16, 17, 18, 26, 27, 30
Zile proaste: 4, 15, 19, 21, 28
Relațional: 1, 2, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29
Financiar: 22, 23

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În primul rând pentru ei, majoritatea planetelor este concentrată în partea de sud a zodiaculului, în schimb Casa familiei este mai susţinută decât Casa Cariei şi Imaginii, semn că accentul preocupărilor nativilor Taur va cădea pe rezolvarea problemelor personale, abia apoi pe cele profesionale. Explicaţia este simplă, dacă planetele nu sunt favorabile pentru demersurile în carieră, atunci trebuie sa se concentreze mai mult pe cele de familie.

Deoarece cele mai multe dintre planete se deplasează spre sectorul vestic al temei natale, până spre 22 iulie încolo, Taurii vor simţi că fac o trecere de la autonomie la competențele sociale către la sfârșitul lunii. Autoafirmarea şi independenţa vor fi înlocuite treptat de consensul colectiv dacă vor să-şi atinge obiectivele propuse pentru luna iulie. Marte și Saturn, vor fi cele care vor da coloratură vieţii Taurilor în iulie.

În cupluri domneşte armonia

Agresivitatea lui Marte pare să fie contrabalansată de reținerea lui Saturn şi de aceea există posibilitatea ca în aceste perioade, Taurii să fie preocupaţi de lucrurile importante şi să uite de cele minore. În schimb, sportivii Taur care activează în domeniile stăpânite de Saturn, adică toate sporturile care ţin de pământ – lupte, judo, tenis, gimnastică sol, atletismul, săritura în lungime sau cu prăjina – vor fi avantajaţi în această lună. Datorită poziției favorabile a Lunii, Taur este semnul ei de exaltare, vor învăţa să-şi controleze mai bine emoţiile și vor fi de acord cu ceea ce propun colegii și partenerii. Aspectul comunicării este unul semnificativ, deși nu va avea prioritate. Este adevărat că Luna Neagră ar putea să îi provoace frecvent, având în vedere apropierea de Pluto, este ca atunci când chiar dacă nu îţi convine o idee, te supui majorităţii. Nu încercaţi să vă ocupaţi singuri de toate problemele că nu aveţi nicio şansă.

Relaţional am putea spune că afectivitatea lor este extrem dinamică și plăcută în această atât pentru bărbați cât și pentru femei. Sunt parteneri de încredere şi atrag prin magnetism personale, nu întâmplător sunt zodia pereche a Scorpionului. În prima decadă a lunii li se va cere să nu mai gândească atât ci să acţioneze şi asta va fi o adevărată provocare pentru ei. În cupluri domneşte armonia, poate, la începutul lunii, să fie mici disensiuni cu cineva drag dar lucrurile se vor lămuri repede, aşa că să fie pregătiţi pentru orice. Li se cere sprijin şi vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Dar să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

Din punct de vedere profesional, luna iulie se va dovedi o perioadă de creştere dar fără schimbăi fundamentale. Taurii, pot folosi această perioadă pentru a-şi îmbunătăți abilitățile profesionale prin cursuri de specializare, pe deoparte iar pe de alta să încerce să îşi îmbunătățească comunicarea cu ceilalți. Vor fi concentraţi pe propria creativitate încă de la începutul lunii, fără însă să forţeze lucrurile, şi vor aplica proiectul la care lucrează mai repede decât cred, vor lucra pentru ei şi implicit vor analiza punctele slabe. Din a doua jumătate a lunii să se concentreze pe informaţiile şi documentaţia pe care o au ca să poată materializa proiectele următoare.

Financiar, lucrurile merg bine

Oportunitățile vor fi determinate de rezultatele obţinute. Acum, cârma propriului destin este în mâinile lor, deci să fie atenţi la deciziile pe care le iau, să nu se grăbească ci mai de grabă prudent. Dacă este nevoie să se consulte cu colegii. Va fi o lună excelentă pentru dezvoltarea de noi relații și dobândirea de noi competențe.

Financiar, lucrurile merg bine ca urmare a impulsului de a merge înainte a lui Mercur prin Gemeni. Banii pot veni din diverse surse pe tot parcursul lunii. Veniturile provin din promovare, vânzări și diverse tranzacţii bancare până pe 8 iulie, apoi din tranzacții imobiliare sau din ajutorul familiei până pe 27 iulie. După această dată tranzacțiile devin riscante indiferent de cât de inovatoare este metoda. Şi oricum influenţa planetei Saturn nu le va permite să își asume riscuri nejustificate. Ceilalţi Tauri ar putea să cheltuie pentru propriile studii de specializare, cu prietenii sau cei din familie sau cu remobilarea cae.

Nu cred să aibă probleme de sănătate. După 22 iulie, sunt în formă pentru a pleca într-o scurtă vacanţă sau în concediu pentru a-şi reîncărca bateriile. Să consume nuci şi seminţe pentru metabolismul creierului, dar să evite să mănânce produse fast food.

0