Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – FECIOARĂ

Zile bune: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 24
Zile proaste: 3, 5, 8, 13, 18, 20, 21, 26, 27, 29
Relațional: 1, 2, 4, 5, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 27, 28, 29
Finaciar: 3, 4, 30

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Pentru Fecioară, luna iulie se arată extrem de promiţătoare. Va fi o lună creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte. Vor fi ocupaţi cu activități de caritate și umanitare pentru a-i ajuta pe cei cu probleme. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Religia și filozofia le va capta atenția și vor încerca să le înțeleagă în profunzime. Majoritatea vor fi angajaţi în hobby-uri intelectuale şi vor încerca să se exprime în moduri artistice.

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, este important să subliniem faptul că Fecioara va fi ajutată în această perioadă de Venus şi chiar dacă această planetă le intră apoi în casa carierei ea este aducătoare de bani. Şi nu numai. Este un aspect pozitiv, care garantează practic succesul în cazul în care îşi caută un partener.

Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa

Pentru cei care sunt căsătoriți, sprijinul astrelor le va aduce o mulţime de bonusuri despre care vom discuta mai jos. Este important să subliniem faptul că poziția lui Neptun, chiar și susținut de Lună, nu le va fi deosebit de favorabil. Asta înseamnă că nu trebuie să fie prea chitiţi doar pe anumite probleme, nu trebuie să rămână blocaţi doar pe raționamentului existențial, altfel riscă că piardă toate avantajele și oportunitățile. Totuşi iubirea va aduce multe momente interesante. Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa. Alte Fecioare, mă refer la cele singure acum, vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou. Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare, mai ales dacă simt o nevoie reală pentru asta.

Singura problemă cred că va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru acest lucru, dar nimeni nu le-a spus că va fi un drum ușor. Mai mult, cu cât drumul este mai dificil cu atât îi va ambiţiona să îşi dorească mai mult altceva. Felul lor de a fi, adaptabilitatea și capacitatea de a ieși chiar și din cele mai dificile situații i-ar putea duce scurt direct la prinţesa sau prințul din turn. Vor avea noroc, iar cel mai important lucru este să nu se îndoiască micio clipă de șansă sau de noblețea impulsurilor tale. Dacă sunt mânaţi însă de interese egoiste, dacă uită ce anume i-a înflăcărat când au pornit pe acest drum, Pluto va avea grijă să ia situaţia în mâinile sale. Sper să nu facă asta, altfel nu vor avea nicio şansă să câştige. Să ia lucrurile pe îndelete pentru ca ele să se petreacă cum vor ei. Același lucru este valabil pentru sarcină și pentru copii.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul

În ceea ce privește cariera şi profesia, acest lucru le va aduce un avantaj serios faţă de competitorii lor. Promovarea lor se va face cu ajutorul contactelor sociale și prin crearea de rețele cu oamenii potriviți. Religia şi spiritualitatea vor avea un cuvânt de spus în dezvoltarea propriei afaceri sau în găsirea unui loc de muncă.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul asta nu înseamnă că musai tebuie să devină posaci sau intoleranţi, nu, ci doar să aibă răbdare. Dacă lucrează pentru ei, fac un efort să acționeze cu prudență. Pentru cei care angajaţi, va fi un moment excelent să îşi asume riscuripentru a promova. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să se arunce cu capul înainte ca să vadă ct este de adâncă apa, dar vor fi într-o poziție incomparabil mai favorabilă decât oricine altcineva. Dacă vor pot să-şi deschidă propria afacere, însă nu singuri ci prin asociere cu cineva. Dar, să nu spună că nu le-am spus, datorită poziției nefavorabile a lui Neptun, nu vor supraviețui pe cont propriu, chiar dacă nu se gândesc la asta, aşa că, sfatul meu ar fi să mai amâne. În schimb, proiectele profesionale în care sunt implicaţi le pot deschide perspective nebănite. Să-şi folosească timpul liber pentru a-şi revizui şi analiza drumul lor profesional de până acum.

Financiar sunt dependenţi de grija pentru celălalt. Posibile probleme de sănătate care vor necesita cheltieli. Oportunitatea de a-şi analiza cariera va duce la schimbări majore în strategia financiară. Banii vor trebui cheltuiţi pe nevoile familiare. Fecioarele vor trebui să-şi lucreze puţin imaginea personală pentru a avea mai mult succes financiar, deci îşi vor schimba nu doar garderoba ci şi bijuteriile.

Ca sănătate, luna această nu cred că vor fi probleme serioase, dar vor cheltui pentru lucruri mărunte dar sâcâitoare gen furuncul, unghie înacarnată, dermatită. Nu ţin dietă, dar vor fi cu ochii pe cântar şi vor mânca la gramaj, ceea ce nu este rău.

0