Unde trebuie ținută icoana cu Maica Domnului pentru ca rugăciunile să prindă putere

Icoana cu Maica Domnului, singură sau cu Pruncul Sfânt în brațe, poate face minuni dacă este respectată și dacă rugăciunile sunt spuse cu credință adevărată. Icoana Maicii Domnului aduce liniște și armonie în casă și alinp durerile. Puțini creștini știu că această icoană care se regăsește în multe case la români nu se ține oriunde.

Unde trebuie ținută icoana cu Maica Domnului?

Pentru ca rugăciunile să capete putere, e bine să ai în casă o icoană sfințită de preot și nu orice hârtie sau tablou din carton luată de prin piață.

Icoana Maicii Domnului, conform canoanelor, trebuie puse pe un perete sau într-un colț de cameră orientat spre Răsărit. Motivul pentru care această icoană trebuie poziționată spre Est este că ea trebuie să primească lumina soarelui, iar dacă razele nu pătrund suficient în încăpere, trebuie aprinsă o lumânare sau o candelă mică.

CITEȘTE ȘI: Rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria

Tocmai de aceea multe biserici și mănăstiri se construiesc cu poarta spre Răsărit, pentru ca lumina Tatălui Ceresc să pătrundă în lăcașurile sfinte.

La fel de important este ca în momentul rugăciunii fața să fie îndreptată către Răsărit pentru ca toată binefacerea icoanei să intre în casă și în sufletele celor care locuiesc în ea.

Citește în pagina următoare cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta