La ce folosește remediul cu lămâie și sare

Remediul cu lămâie și sare este unul din cele mai eficiente în tratarea mai multor probleme de sănătate.

Remediul cu lămâie și sare pentru casa ta: la ce e bun?

Dacă tai o lămâie în patru bucăți și presari părțile cu sare, o să scapi de o mare problemă, Pune lămâia cu sare în mijlocul bucătăriei tale și vei purifica astfel aerul din încăpere.

Lămâia are o serie de proprietăți pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Omoară bacteriile și vindecă pielea de infecții.

Alte trucuri geniale care implică lămâia

1. Lămâile pot fi folosite la curățarea casei. Amestecă apă cu suc de lămâie și spală recipientele din plastic. Vei îndepărta cu succes grăsimea, mirosul de prăjeală și petele. Folosește un burețel moale ca să nu zgârii suprafața plasticului.

2. Tot cu suc de lămâie poți reîmprospăta blatul de bucătărie. Blatul de lemn absoarbe toate mirosurile, mai ales dacă ai tocat ceapă pe el sau alte alimente folosite la gătit. Simpla frecare a blatului cu zeamă de lămâie și apă îl va face să miroasă frumos. Astfel, celelalte alimente folosite nu vor avea mirosul impregnat al cepei sau al celorlalte legume tăiate înainte pe blat.

3. Robintele de inox se curăță cel mai bine cu zeama de lămâie. La fel poți proceda și cu parchetul laminat, mai ales dacă ai vărsat peste el cafea sau suc și a devenit lipicios.

CITEȘTE ȘI: Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!

CITEȘTE ȘI: Sfaturi practice. Cum prelungești viața pentru aragazul tău

4. Mai mult, dacă pui sucul în mașina de spălat, hainele vor căpăta un parfum special și vor fi mai albe.

5. Tot cu zeamă de lămâie se pot curăța oglinzile și geamurile. Pune suc de lămâie în pulverizator și ferestrele vor fi ca noi.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta