Ce se intampla daca in vis iti apare o persoana draga decedata

Se intampla de multe ori ca oamenii sa viseze persoane dragi pe care le-au pierdut. Aceste vise au un impact puternic asupra celor care isi vad astfel persoanele dragi decedate. Afla ce se intampla daca ai astfel de vise.

Ce se intampla daca iti apare in vis o persoana draga care a decedat

Psihologul Jennifer Shorter a spus despre aceste vise ca au un puternic imact emotional, iar acele persoane care nu mai sunt in viata apar in vesele oamenilor pentru a le oferi ajutor, pentru a-i ghida sau pentru a-i avertiza in legatura cu anumite lucruri. Astfel de experiente sunt unice, puternice si chiar pot schimba vietile celor care au avut acele vise.

In urma mai multor studii s-a ajuns la concluzia ca exista opt caracteristici ale acestor vise.

1. Par reale. Sunt mult mai intense decat visele obisnuite. Multe persoane care au trecut prin astfel de experiente au afirmat ca visele de acest fel par reale.

2. Oamenii din vis sunt sanatosi si fericiti. Oamenii decedati nu apar in vis bolnavi sau nefericiti. Sunt sanatosi si par tineri.

3. Persoanele decedate apar in vis pentru a-i asigura pe cei lasati in urma ca sunt bine. De asemenea, vor sa ii asigure ca si ei vor fi bine.

4. Trasnmit mesaje importante. Poate fi vorba despre o lectie de viata, despre avertismente etc.

5. Comunicarea nu este numai verbala. Cei care apar in vis pot comunica anumite mesaje nu numai verbal, ci si cu ajutorul unor simboluri.

6. Cel care viseaza se trezeste cu emotii intense. In urma unor astfel de vise, oamenii se trezesc cu emotii intense, pozitive. Pot simti iubire, fericire etc.

7. Cei care viseaza incep sa accepte situatia. Dupa aceste vise, oamenii vor incepe sa accepte situatia. Vor face pace cu ideea ca persoana din vis nu le mai poate fi aproape in viata reala.

8. Experientele acestea ii schimba pe oameni. Multe persoane care au trecut prin aceasta experienta si-au schimbat viata sau modul in care vad viata.

Articole pe aceeasi tema:

Visezi in alb si negru? Ce spun oamenii de stiinta despre lucrul acesta?

Interpretare vise: 5 simboluri pe care sa nu le ignori

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta