Ce se întâmplă dacă dormi cu multe obiecte lângă tine

Când eram mici, profesorii ne spuneau să ne punem cu burta pe carte. Una din legendele cele mai răspândite în perioada adolescenței era cea potrivit căreia dacă dormi cu o carte sub pernă, vei asimila toate informațiile din ea.

Ce se întâmplă dacă dormi cu multe obiecte lângă tine

Acest mit nu e departe de adevăr, conform ultimelor cercetări care au analizat ce se întâmplă în timpul somnului cu creierul uman. Oamenii de știință canadieni au descoperit că dacă dormim cu multe obiecte lângă noi, creierul va învăța să fie mai organizat și astfel vom reuși să observăm lucrurile care sunt la îndemâna noastră și pe care le căutăm de multe ori cu disperare, ca în povestea cu ochelarii bunicii.

Mai mult, să dormi cu multe obiecte lângă tine te va ajuta să îți păstrezi poziția în timpul somnului. În timp ce dormim ne foim de multe ori, iar în multe situații pozițiile în care dormim ne fac rău la spate și ne pun în pericol multe alte organe.

CITEȘTE ȘI: Ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE: Alege pozitia in care dormi cu persoana iubita si afla adevarul despre relatia voastra!

Acest obicei, conform canadienilor, te va ajuta să împiedici apariția prematură a ridurilor. Pentru că ne schimbăm poziția în somn, e bine să pui lângă tine mai multe obiecte, dar să nu fie grele. S-ar putea să te rănească. Mai mult, prin asta vei evita pozițiile mai puțin confortabile pentru pielea noastră. Ridurile pot apărea și din cauza poziției proaste în care dormim.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta