Adio, Stela Popescu!

Tânără cu chip de monstru! Le promitea fetelor operații estetice în beciul casei. Ce le putea face când intrau în interior

Caz șocant, care a oripilat întreaga țară! O tânără riscă ani grei de închisoare pentru faptele sale.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, care își spunea „Doctorul Kitty” a fost găsită de oamenii legii chiar în beciul casei, în care s-au produs ororile. Poliția a intervenit în urmă cu câteva zile, dupa ce au fost depuse mai multe plângeri din partea victimei.

Ce le făcea tinerelor în beciul casei

Jingyi Wang pare că își dorea o carieră în medicina, dar s-a dovedit a fi un monstru. Ea a decis să opereze în mod ilegal pe o pacienta care a dorit o intervenție estetică. Aceasta a și plătit serviciile tinerei de doar 19 ani.

„Doctorul Kitty” a decis să își găsească prima pacientă prin intermediul unui anunț online. A primit rapid un răspuns și a invitat-o pe tânara pe care a și nenorocit-o în beciul casei sale. De acolo, aceasta urma să iasă complet transformată.

CITEȘTE ȘI: Gest incredibil făcut de un bărbat pentru a scăpa de soție. Timp de 10 ani familia l-a crezut mort, apoi…

Însă rezultatul a fost unul cu mult diferit față de cel pe care și l-ar fi dorit pacienta. În loc de un lifting facial, ea s-a ales cu o infecție atât de gravă, încât a fost la un pas să își piardă viața.

Episodul de chirurgie plasticaă ce s-ar fi putut transforma în tragedie s-a petrecut în luna aprilie a acestui an. Până și oamenii legii au fost șocați de felul în care a operat „Doctorul Kitty”.

Sursa: independent.co.uk

0