Rămas bun, Stela Popescu!

Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook și s-a trezit cu poliția la ușă

Facebook este definit din punct de vedere juridic drept spațiu public, cu toate că mulți au impresia că pot face ce vor pe această rețea. Anumite lucruri pe care le postăm sau anumite fotografii sau filmulețe ne pot aduce probleme foarte mari, chiar de natură penală!

Poza de profil de pe Facebook i-a adus necazuri

Un bărbat de 42 de ani din Florida a făcut greșeala vieții sale. A pus o fotografie de profil pe Facebook, care era de fapt posterul cu „Wanted” („Urmărit”) afișat de poliție în comunitate. Poliția l-a arestat pe Mack Yearwood cu un mandat excepțional de la Citrus County. Imaginea postată de Mack era de pe posterul „wanted of the week”.

Când polițiștii i-au spus să iasă din casă la megafoane, acesta a ieșit repede afară. Oamenii legii au intrat în casă și au cotrobăit peste tot. I-au spus să își pună o pereche de pantaloni care se aflau pe jos pe un dispozitiv special. Din pantaloni a căzut o pungă în care se aflau 20 de grame de cannabis.

CITEȘTE ȘI: Facebook a început ștergerea conturilor care publică știri false

CITEȘTE ȘI: 6 lucruri pe care ar trebui să le ștergi de pe Facebook

Bărbatul oferă acum explicații în fața autorităților, care îl bănuiesc de faptul că ar fi traficant de droguri. Mack a vrut să le râdă în nas polițiștilor crezând că Facebook-ul e o platformă sigură, pe care poate să facă ce vrea. Așadar, mare atenție la ce postați pe această rețea!

0