Și-a înmormântat băiatul de 17 ani, dar a fost nevoită să îl scoată din groapă pentru autopsie. Ce a ieșit din sicriu

Și-a înmormântat băiatul de 17 ani, însă după ceva timp mama a fost nevoită să îl scoată din groapă pentru efectuarea unei noi autopsii.

Ce au scos din sicriu

Kenneth și Jacquelyn Johnson au fost doborâți când au aflat că băiatul lor a murit. Era înfășurat într-un covor. Băiatul murise în sala de sport a liceului „Lowndes County”.

Părinții nu au fost mulțumiți de ce scria pe certificatul de deces al băiatului, așa că, după ceva timp, au decis să îl exhumeze pentru a reface autopsia.

Mama băiatului a observat la scoaterea cadavrului din sicriu un lucru stupefiant: băiatului îi lipseau mai multe organe. În loc de creier, inimă, plămâni și ficat avea bucăți de ziare.

„Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine i-a scos organele”, a declarat dr. Bill Anderson, cel care a făcut a doua autopsie.

CITEȘTE ȘI: Au dezgropat cadavrul unei femei gravide care a murit acum mulți ani. Ce au descoperit în sicriu întrece orice imaginație

„Suntem foarte dezamăgiți. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut că îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el”, a mărturisit tatăl băiatului.

În acest caz a fost deschisă o nouă anchetă, iar părinții abia că mai pot închide ochii noaptea de durere.

Taguri: , ,
0