Si-a aruncat copilul pe geam pentru ca s-a speriat. Afla povestea incredibila a adolescentei care a facut lucrul acesta

Antonia Lopez, o tanara de 16 ani din Omaha, si-a aruncat copilul pe geam. Motivul este acela ca adolescenta s-a speriat. Nu stia ca este insarcinata, asa ca nasterea prematura a copilului a speriat-o. Si-a aruncat fetita pe geam, apoi i-a trimis un mesaj iubitului ei pe o retea de socializare. I-a spus ce s-a intamplat.

Antonia Lopez si-a aruncat copilul pe geam deoarece s-a speriat dupa ce i-a dat nastere

La varsta de 16 ani, Antonia Lopez a devenit mama. Nu stia ca este insarcinata. Initial nu stia ce i se intampla. Nu avea de unde sa stie ca urmeaza sa nasca. Dupa ce a nascut fetita inainte de termen, tanara s-a speriat. Asa ca a luat decizia de a-si arunca pe geam propriul copil. Dupa aceea i-a trimis un mesaj iubitului ei. L-a informat ca a avut un avort. Si ca era vorba despre o fetita.

Antonia Lopez, o adolescenta de 16 ani, si-a aruncat copilul pe geam. S-a speriat si de aceea a recurs la acest gest, a spus ea.

Si-a aruncat copilul pe geam pentru ca s-a speriat. Afla povestea incredibila a adolescentei care a facut lucrul acesta

De asemenea, Antonia Lopez a postat un mesaj pe contul ei de pe o retea de socializare. Le cerea prietenilor sa ii faca o mare favoare, la ora 3:40 de dimineata. Totul se intampla cu o jumatae de ora inainte sa ajunga paramedicii. In acel mesaj, tanara intreba cine ii poate face o favoare. De asemenea, persoana care urma sa ii sara in ajutor trebuia sa aiba masina.

La scurt timp dupa ce a nascut si a aruncat copilul, i-a povestit mamei ei ce s-a intamplat. I-a explicat ca a intrat in panica si a aruncat bebelusul pe geam. Inainte de a chema politia si ambulanta, mama fetei a mers afara la bebelus, incercand sa ii acorde primul ajutor. Cand au venit medicii, a fost pronuntat decesul copilului.

Urmeaza ca adolescenta sa isi primeasca pedeapsa pentru gestul pe care l-a facut. Multe persoane nu pot sa inteleaga cum s-a intamplat asta. Acum urmeaza sa se ia masuri legale pentru ca Antonia Lopez sa isi primeasca pedeapsa.

Articole pe aceeasi tema:

Un bebelus a orbit dupa ce i s-a facut o poza cu blit

Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

0