Rămas bun, Stela Popescu!

Și-a ucis iubitul după un vis în care el o inșela

O tânără de 27 de ani din Seattle, USA, și-a ucis iubitul (28 de ani) cu o crosă de golf, după ce s-a trezit dintr-un vis urât în care ea era înșelata de cel ce dormea liniștit lângă ea.

Ea este tânăra care și-a ucis iubitul în somn. Sursa: thevalleyreport.com

Noaptea groazei

Cât de mare sa fie convingerea și determinarea, și până la ce punct să ajungă posesivitatea unei femei ca aceasta sa fie în stare fizic și psihic să-și ucidă iubitul cu o crosă de golf în cel mai neajutorat moment al lui? Este povestea reală a unui cuplu din Seattle.

Poliția relatează că tânăra a încercat sa obțină răspunsuri de la partenerul ei. Acesta nu a luat-o în seamă fiind vorba de un vis. Mai mult, nu a reușit să-i dea un motiv pentru care ea a visat teribilul scenariu. Femeia și-a pierdut cumpătul și a folosit o crosă de golf pentru a-i pune capăt zilelor celui pe care îl iubea.

Motivele freneziei

Nu de puține ori, am fost puși în viață în situații în care să ne dorim ceva foarte mult și sa găsim pretexte complexe pentru dorințele și neajunsurile noastre. Este un mecanism psihologic normal bazat pe ideea satisfacerii nevoilor bazale. Dar până unde putem merge?

”Tot se pune ca înșelat, chiar dacă nu s-a întâmplat real”, a spus femeia. „A zis ca e ridicol, de parca horoscopul și subconștientul meu se înșelau. A făcut un atac la intuiția mea feminină, așa că m-am aparat cu crosa lui de golf.”

Citește și: Ce faci atunci cand afli ca ai fost inselata

Femeia și familia ei au antecedente și nu puține au fost zilele în care primeau vizita poliției. Anul trecut, frumoasa criminală și-a înjunghiat iubitul. Motivul?  Acesta nu a apreciat suficient de repede o poză de-a ei  de pe o rețea de socializare.

0