Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

Mulți adepți ai teoriei conspirației spun că Diana a fost ucisă și nu a murit într-un banal accident rutier. Există multe persoane în această lume care au convingerea că Lady Di știa foarte multe dedesubturi despre membrii Casei Regale, despre afacerile lor și implicarea în diverse organizații oculte.

Teorii controversate despre Regina Elisabeta

Celebrul jurnalist american Alex Jones, cunoscut pentru efervescența cu care lansează pe piață teorii șocante despre oamenii actualității, susține că Regina Elisabeta ar avea origini nepământene. „Deşi ea s-ar putea să nu fie o fiinţă umană, totuşi ea este un lider şi monarh devotat, şi crede că supuşii ei o vor accepta pe ea şi pe familia ei aşa cum este”, declară jurnalistul conservator.

Practic, Alex Jones o citează pe Helen Mirren. Celebra actriță ar fi afirmat într-un anumit context că Familia Regală Britanică este formată din ființe cu origini necunoscute. Nu de alta se spune că membrii familiilor regale ar avea sânge albastru.

Helen Mirren nu a susținut însă că Regina ar fi extraterestră, căci în limba engleză cuvântul „alien” are două înțelesuri: străin și extraterestru. Cel mai probabil, actrița s-a referit că la acțiunile Reginei, care ar fi complet străine intereselor poporului britanic și regalității. Se pare că aceste informații nu îi erau străine nici Prințesei Diana.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi arătat Prințesa Diana dacă trăia

După cele declarate de Mirren, tot mai mulți internauți au lansat o serie de ipoteze despre adevărata origine a Reginei. Unii spun că aceasta ar fi reptiliană, ba chiar au apărut clipuri în care pare să își schimbe forma feței. Tot ce putem spune e că Grădina Domnului e mare!

1


1 comentariu

  1. Valentina Strauß , 17 iunie 2017 la 19:36

    Da si regele Cioaba nu este roman… este rrom… adica pardon “alien” = strain, de provenienta de undeva din India… chiar ar vrea sa se intoarca pe taramurile stamosesti si vrea sa isi ia cetatenia indiana. ca regina Elisabta ar avea sange albastru… cred ca la el de albastru ca si autointitiulatul rege Cioaba al tiganilor… imi vine sa rad si cu fundul de toata sleahta de regi si regine si kkturi