S-a trezit cu găuri în picioare. Ce a făcut înainte să doarmă – caz uluitor

Povestea Andressei Ursach, o frumoasă tânără în vârstă de 27 de ani a șocat o lume întreagă. Femeia s-a trezit cu găuri în picioare în urma unei greșeli fatale, la care multe doamne sunt expuse.

Caz uluitor

Și-a dorit dintotdeauna să participe la concursuri de frumusețe. Pentru asta s-a pregătit temeinic și s-a supus anumitor retușări.

După câteva săptămâni de când a vorbit de operațiile ei estetice, a fost internată de urgență la spital.

Femeia a început să simtă mâncărimi severe în tot corpul. A ajuns la spital și medicii i-au investigat picioarele. Apoi s-a trezit cu găuri în picioare.

Descoperirea medicilor a fost uluitoare: infecția cauzată de implanturile în posterior era atât de mare, încât substanțele din corp îi mâncau carnea la propriu.

Tânăra urmează acum un tratament special și nu poate să umble deloc. Este cea mai cumplită experiență prin care a trecut până acum.

CITEȘTE ȘI: Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

CITEȘTE ȘI: A ramas fara un ochi de la sclipici

Acest caz atrage atenția tuturor femeilor. Implanturile și operațiile estetice făcute după ureche, la medici neavizați, pot duce la septicemie, așa cum a fost și cazul modelului brazilian.

Medicii recomandă realizarea unor analize amănunțite înainte de orice hotărâre luată privind transformarea corporală pe cale chirurgicală.

0