Nu avea bani de chirie și a văzut un anunț pe internet. „Îți închiriez apartamentul dacă…” Fata a decis să încerce. Ce i s-a întâmplat după ce a pășit în casa lui

O investigație BBC a scos la iveală modul în care tot mai multe tinere și tineri sunt exploatați sexual.

Și mai halucinant este faptul că totul este perfect legal și că autoritățile nu pot face nimic ca să oprească acest fenomen.

Despre ce este vorba:

Pe site-urile de internet, precum craiglist, tot mai multe persoane publică anunțuri ce pot fi considerate cel puțin dubioase. Mai exact, oamenii oferă găzduire în schimbul serviciilor sexuale. Astfel, tinerii sau tinerele care nu își permit să plătească o chirie au opțiunea de a plăti camera/ apartamentul pe care doresc să-l închirieze prin servicii sexuale.

Anunțurile sunt legale și apar pe tot mai multe site-uri specializate, explică jurnaliștii britanici.

O studentă a declarat pentru BBC News că a acceptat o astfel de ofertă. „M-am dus la respectiva adresă, proprietarul m-a rugat să intru în sufragerie, mi-a oferit ceva de băut, apoi am urcat în dormitor și am făcut sex. A făcut cam tot ce a vrut cu mine si eu nu am putut să mă împotrivesc. După a treia experiență de acest fel, am început să mă simt rău fizic!” a spus tânăra.

3 semne că este cazul să închei relația

Un iubit gelos nu este tocmai ce ar trebui să-ți dorești. Multe dintre femei merg pe baza mitului că “Dacă nu e gelos, înseamnă că nu mă iubește “, însă este total neadevărat. Nu trebuie să te joci cu sentimentele celuilalt pentru a avea o relație presărată cu picanterii. Gelozia în sine este un sentiment negativ care afectează mai mult decât vă imaginați.

Câteva semne ca gelozia iubitului tău devine toxică:

Te izolează

Atunci când iubitul tau vrea să-și petreacă fiecare clipă împreună cu tine și doar cu tine. Acest lucru la început este perceput ca fiind o dovadă de maximă iubire. Însă dacă acest lucru este constant și încearcă să te izoleze de familie, prieteni și cunoscuți ar trebui să-ti pui un semn de întrebare. Dacă se supără că vrei să iei masa în familie sau să ieși la un film cu prietenele si insistă tot timpul să-l petreci cu el, ceva este în neregulă.

Vrea să te controleze

Primul semn este când face tot felul de lucruri pentru a te ține sub control. Dacă te acuză că flirtezi cu alte persoane și îți controlează telefonul și insistă mereu să-i spui cu unde și cu cine ești este timpul să pui capăt relației.

Suspectează întotdeauna tot ce este mai rău

Atunci când suspectează întotdeauna că ai intenții rele sau că faci lucruri care lui nu îi convin, este alt semn că această gelozie este toxică. Dacă presupune că tot ce faci tu este “greșit” atunci lucrurile nu stau deloc bine între voi doi. Cel mai bun exemplu este atunci când te sună și tu ești în oraș cu prietenele tale. Pe el nu îl interesează că tu ai o seară frumoasă și nu îl interesează dacă îți strică buna dispoziție, pentru că efectiv nu are încredere că faci ceea ce ai spus că faci.

0