Rămas bun, Stela Popescu!

Noua profetie a Mariei Ghiorghiu: “Epidemie! Epidemie! Epidemie!”

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o noua profetie. Potrivit acesteia, oamenii sunt amenintati de o epidemie. Nu este prima profetie a celebrei clarvazatoare. Acum atrage atentia asupra faptului ca sanatatea, atat de importanta, ar putea fi pusa in pericol de o viitoare epidemie.

Profetia Mariei Ghiorgiu: “Epidemie! Epidemie! Epidemie!”

Recent, Maria Ghiorghiu a fost trezita intr-o dimineata de o voce care ii spunea un lucru ingrijorator. A auzit cuvantul “epidemie” rostit de trei ori. Spera ca nu va fi vorba despre nimic grav si ne sfatuieste sa ne rugam pentru sanatate. De asemenea, spera ca cei care se vor imbolnavi sa se insanatoseasca repede. Maria Ghiorgiu sustine ca “vom auzi de o epidemie a vreunei boli”. Mai jos vei gasi mesajul clarvazatoarei postat pe blogul personal.

“In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spune ceva ingrijorator. Glasul spunea asa dragilor: “Epidemie! Epidemie! Epidemie!”

Dragii mei, sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot felul de boli si epidemii.
Cand omul este sanatos, nu stie ce comoara are! Nu stie sa aprecieze sanatatea ca un DAR de la BUNUL DUMNEZEU.
Asadar dragilor, vom auzi de o EPIDEMIE a vreunei boli.
Sa nadajduim ca nu va fi prea grava, iar cei care vor contacta boala, sa se faca sanatosi cât mai curand.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MaICUTA DOMNULUI, ca sa fim sanatosi, si sa nu luam niciun virus care ar contribui la aceasta posibila EPIDEMIE.

Cu dragoste, Maria.”, a scris cunoscuta clarvazatoare pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei mai multe profetii, astfel incat sa le atraga atentia oamenilor asupra anumitor lucruri ce se pot intampla si pentru a-i pregati pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Spune ca este important sa ne rugam pentru sanatate, pentru ca stim cu totii cat de importanta este.

Articole pe aceeasi tema:

S-a adeverit o profetie de-a clarvazatoarei Maria Ghiorghiu

O noua profetie marca Maria Ghiorghiu: „Ziduri nationale”

0