I-a murit sotia intr-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat si mai tare

Un barbat din America a avut parte de tragedia vietii sale. Kevin Patterson a aflat ca sotia lui a murit intr-un teribil accident rutier, iar dupa scurt timp a primit un telefon care l-a devastat si mai tare.

In respectul accident au fost ranite alte doua persoane. Din pacate, sotia lui Julia nu a supravietuit coliziunii dintre cele doua masini. Dupa 30 de minute, Kevin a primit un telefon in care era anuntat ca si-a pierdut si fetita in varsta de 8 ani.

Fiica lui Patterson, Elizabeth, tocmai implinise 8 anisori. Fata a coborat din autobuzul scolar si la scurt timp a fost lovita de un sofer pe trecerea de pietoni. Fetita a murit pe loc.

“Nu pot sa cred ca este adevarat ce s-a intamplat. Nici nu mai stiu ce simt”, a declarat la scurt timp Kevin, scrie site-ul newnotizie.it.

Kevin este devastat

“Toti apropiatii stiu cat de mult o iubeam pe fiica mea. Chiar daca aveam probleme in ultima vreme cu Julia, o iubeam extrem de tare si parintii ei stiau asta. Tot ce imi trece prin minte acum este ce s-ar fi intamplat intre noi daca eram impreuna. Cred ca e un vis urat”, a mai declarat Kevin.

CITESTE SI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

A fost anuntat ca i-a murit sotia, a inmormantat-o, iar la doi ani a avut un soc. Ce s-a intamplat cand a deschis televizorul

Barbatul din Alabama se gandeste acum ce se va intampla in viata ei in perioada urmatoare.

Sursa foto: newnotizie.it

0