Mihai Voropchievici: „Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenita”

Mihai Voropchievici a vorbit in cadul emisiunii Wowbiz despre cifra destinului Ilenei Ciuculete. Potrivit numerologului, moartea artistei putea fi prevenita.

Ce spune cifra destinului Ilenei Ciuculete

„Ar fi bine ca fiecare om sa-si cunoasca secretele din datele de nastere. Acolo sunt niste cifre responsabile cu starea de sanatate si cu tot ce inseamna dezvoltarea unor boli sau altor boli. Sunt mici secrete. Daca ziua de nastere iti da din prima un semnal este numarul psihic sau numarul cheie al vietii.

Ileana avea in schimb o atentionare. Ea trebuia periodic sa-si faca niste controale medicale. Si sunt foarte multi in situatia asta. Este curios pentru ca cifra 1 de destin, pe cat este de puternica, pe cat este de zglobie, de exploziva, pe atat este de neglijenta cu starea ei de sanatate.

Eu va spun spun pe propria piele ca si eu neglijez. Cei care au probleme astea, trebuie sa mearga la medic. Sunt boli care actioneaza insidios, greu de depistat si greu de tratat.

Pentru ea ar fi fost recomandat. Avea o cifra de 4. In functie de multitudinea cifrei de 4, pe atat e starea de sanatate. Dar ea avea 20, cifra de nastere, iar aceste persoane au prin excelenta un organism mai sensibil, mai usor predispus.

De unde apare problema neplacuta si imbolnavirea ficatului? De la oboseala in exces. Am vazut oameni bolnavi de ciroza care nu au fumat si nu au baut in viata lor. Si cu asta tragem linie.”, a povestit numerologul, potrivit kfetele.ro.

ARTICOLE PE ACELASI SUBIECT:

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete si Cornel Gales: „Ne-am cunoscut in taxi”

Ultima dorinta a Ilenei Ciuculete

Cele mai cunoscute melodii cantate de Ileana Ciuculete

Drama din viata Ilenei Ciuculete: Batuta si abuzata de propriul fiu

Benone Sinulescu a visat moartea cantaretei Ileana Ciuculete

Simptomele cirozei hepatice, BOALA de care a murit ILEANA CIUCULETE

Niculina Stoican, reactie emotionanta dupa ce a aflat ca Ileana Ciuculete a murit

Moartea Ilenei Ciuculete l-a socat pe Gheorghe Turda

Ileana Ciuculete a murit. Pe 8 martie a aflat diagnosticul, iar acum 3 zile i s-a spus că nu mai are nicio șansă

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit

0