Ileana Ciuculete si-a prevazut moartea in piesa “Moarte, moarte nemiloasa”

Ileana Ciuculete si-a prevazut moartea in mai multe melodii. Una dintre ele, “Moarte, moarte nemiloasa” a impresionat publicul la toate spectacolele pe care le sustinea.

“Moarte, moarte nemiloasa”, melodia prin care artista si-a prevazut moartea

“Am sa va povestesc o experienta foarte trista din viata mea”

Intr-o postare pe blogul personal din 2015, Ileana Ciuculete a dezvaluit una din cele mai mari tragedii prin care a trecut.

“Astazi am sa va povestesc o experienta foarte trista din viata mea, o experienta care m-a ravasit. In iulie 1992, taicutul meu a plecat din lumea noastra, fapt neasteptat de nimeni. Am fost anuntata intr-o zi de luni, eu fiind la o nunta in Serbia, la nasi. Joi a avut loc inhumarea, eu rezistand doar cu medicamente puternice. Momentul de incercare al artistului Ileana Ciuculete s-a produs sambata cand am fost nevoita sa cant la o nunta langa Targoviste cu maestrul Pandelescu.

M-am gandit sa renunt, sa nu particip, sa anunt ca am suferit o tragedie personala si ca ei trebuie sa ma inteleaga, dar m-am gandit ca acei oameni traiau un moment fericit al vietii lor, in timp ce eu sufeream. Era o stare complet antagonica, si nu mi-a fost deloc uşor. Stiti care este problema de fond? Daca artistul promis nu se prezinta la o nunta, la un eveniment important, unde el este de fapt una dintre atractiile cele mai importante, petrecerea devine un fiasco total. Din acest motiv, decizia mea, foarte grea de altfel, a fost sa onorez invitatia si sa-mi respect promisiunea data, indiferent de conjunctura.

CITESTE SI: De ce a fost interzisa Ileana Ciuculete la TVR

CITESTE SI: Secretul Ilenei Ciuculete – Ce scrie pe certificatul de nastere al artistei

Acest eveniment deosebit de greu al vietii mele, acea stare pe care am trait-o atunci, o pastrez in sufletul meu, dar am incercat s-o transmit mai departe celor care au nevoie de alinare in momente dificile similare. Asa a aparut melodia compusa de mine in doar 30 de minute: ”Moarte, moarte nemiloasa”, a scris in 2015 pe blog.

ARTICOLE PE ACELASI SUBIECT:

Al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete! Nu doar hepatita C și ciroza au condus la moartea artistei

Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete! Ce i-a spus sotului inainte sa moara

Mama Ilenei Ciuculete, devastata de durere

Simptomele cirozei hepatice, boala de care a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete, omagiata de prietenii ei artisti la TEO SHOW

Cum a contactat Ileana Ciuculete boala mortala. Medicii trag un semnal de alarma

Melodia compusa de Ileana Ciuculete care a PREVESTIT moartea sa

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete si Cornel Gales: „Ne-am cunoscut in taxi”

0