Gemenele albe, faimoase in toata lumea. De ce boala rara sufera

Li se spune gemenele albe. Au tenul alb ca zapada din cauza unei boli foarte rare. Copiii se speriau de ele la scoala, insa viata le-a adus in cale numai impliniri. Lara si Mara Bawar sunt astazi doua fotomodele de succes. Casele de moda si marile firme le vor in proiectele lor tocmai pentru ca sunt atat de speciale, niste “flori rare”.

Cine sunt gemenele albe

Faptul ca sunt albe ca varul nu le intristeaza, ba dimpotriva, se bucura de viata ca orice copil. Micutele au 11 ani si provin din Sao Paulo, Brazilia. Fetele sufera de albinism, o boala rara caracterizata prin lipsa producerii pigmentilor colorati, scrie boredpanda.com.

Cel care le-a descoperit si a crezut in potentialul lor este fotograful elvetian Vinicius Terranova. Acesta se mutase in Sao Paulo, fiind fascinat de cultura braziliana, si dupa o sedinta foto ampla a realizat un proiect intitulat “Flori albe”, al caror protagoniste sunt cele doua gemene.

CITESTE SI: Modelul-vitiligo: Cine este Winnie Harlow, vedeta care sufera de boala lui Michael Jackson

CITESTE SI: FOTO: O fetita de doi ani cu sindromul Down CUCERESTE lumea, dincolo de orice bariera

Terranova a vrut sa scoata in evidenta frumusetea celor doua fete asa cum sunt ele. In sesiunea foto a fost cooptata si sora lor mai mare, Sheila, care nu sufera de albinism. Gemenele albe au devenit modelele preferate ale Bazaar Kids, iar Nike si Insanis le-au “vanat” imediat. Sunt extrem de populare pe Instagram si asta in conditiile in care sunt abia la inceput de cariera.

0