A fost gasita o sirena moarta pe plaja! Imaginea a socat pe toata lumea

Un barbat a facut o descoperire socanta pe o plaja, iar fotografiile pe care le-a postat pe o retea de socializare au devenit imediat virale.

Paul Jones sustine ca a gasit ramasitele unei sirene in Great Yarmouth, in timp ce se plimba pe plaja Norfolk.

Acesta a facut o serie de fotografii cu creatura ciudata, pe care le-a postat apoi pe pagina sa de socializare. In numai doua zile, mai bine de 15000 de persoane au distribuit imaginile pur si simplu socante.

In fotografiile surprinse de catre Paul Jones, se poate observa corpul unei creaturi care aminteste de serialul “Ariel” si de celelalte filme in care au aparut sirene.

Corpul unei sirene a fost gasit pe plaja / foto: Facebook

Corpul unei sirene a fost gasit pe plaja / foto: Facebook

“Astazi la Great Yarmouth am gasit ceva ce seamana cu o sirena moarta pe plaja”, a scris Jones in dreptul fotografiei.

Sirena gasita pe plaja / foto: Facebook

Sirena gasita pe plaja / foto: Facebook

Creatura gasita are o coada, dar si un cap uman. Multi dintre cei care au vazut deja imaginile au fost pur si simplu socati de descoperire, in timp ce altii considera ca este vorba despre o facatura si nu ar putea fi adevarata.

La o privire mai atenta a paginii sale de socializare, barbatul pare sa fie foarte interesat de arta si chiar el ar fi putut sa creeze acel model care seamana cu o sirena si ca este doar una dintre creatiile sale cu care vrea sa se faca mai cunoscut pe retelele de socializare.

De-a lungul timpului s-ar raportat multe descoperiri ale unor creaturi ciudate, unele mitice, insa dovezile nu au fost suficient de credibile.

In luna iunie, corpul monstrului din Loch Ness a fost zarit pe malul uneui lac si a creat panica printre trecatori.

1


1 comentariu

  1. Chuchy , 5 octombrie 2016 la 17:57

    Ma intreb de unde isi cumpara sirenele sutien si cu ce lotiune isi protejeaza parul. Ma mai intreb de ce nu s-a nimerit pana acum nicio sirena de-asta sa fie prietenoasa si sociabila, sa iasa la mal, sa comunice cu oamenii. Ca e limpede ca sirena asta, jumatate femeie fatala, jumatate peste, stie sa vorbeasca, este educata, a mers la scoala, la facultate… Normal, nu?
    Si cand m-am trezit mi-am dat seama ca m-am uitat cam mult la desene animate si filme pentru copii.