Femeia a născut după ore întregi de chin, iar apoi asistentele i-au împins copilul înapoi. DE CE au făcut asta

Caroline Malatesta și soțul ei, J. T., au trecut printr-o experiență despre care oamenii au comentat în fel și chip pe Internet în ultimele ore.

Un caz desprins din „Anatomia lui Grey”

Femeia a născut un copil perfect sănătos, însă asistentele spitalului Brookwood Baptist Medical Center din Birmingham au încercat să amâne nașterea împingând înapoi copilul în interiorul femeii.

Absurd sau nu, dar asta s-a întâmplat, conform declarațiilor mămicii, scrie The Sun. Asistentele trebuiau să aibă grijă de femeie până la sosirea doctorului care trebuia să ducă la bun sfârșit procesul final al sarcinii.

Carolinei i s-a rupt apa și s-a așezat în genunchi, așa cum a sfătuit-o doctorul ei. Asistentele au încercat să o convingă să nu mai împingă, însă copilul din burtă era mult prea încăpățânat.

I-au împins cppilul înapoi în organul intim până la sosirea doctorului. Peste circa 2 minute, medicul a apărut în salon, iar micuțul a venit pe lume, oficial, la un minut după ce s-a născut de fapt.

CITEȘTE ȘI: O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie. Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru

Miracol în Olt. Însărcinată cu gemene după ce i-au fost ucise fetele

Copilul este în afara oricărei probleme de sănătate, însă mama lui s-a ales cu o afecțiune în zona genitală din cauza nervilor care i-au fost afectați.

Femeia se judecă acum cu asistentele din cauza cărora s-a ales cu acea boală intimă.

0