Ea este cea mai mică mamă din lume, iar povestea ei este fabuloasă

Stacey Herlad este oficial cea mai mică mamă din lume, iar povestea ei face înconjurul planetei. Are o înălțime de doar 68 de centimetri, iar copiii ei sunt mai mari decât ea.

Stacey, cea mai mică mamă din lume

Mulți oameni au admirat curajul acestei femei de a aduce pe lume copii. Doctorii i-au spus că din cauza condiției sale fizice, copiii s-ar putea naște cu malformații. Cât de departe are putea merge o femeie pentru a avea un copil? Aceasta este întrebarea care și-a găsit răspunsul în povestea lui Stacey.

În ciuda tuturor riscurilor, Stacey a adus pe lume copii frumoși. Practic, femeia este cea mai mică persoană din familia ei, căci soțul este cu mult mai înalt.

Sarcinile lui Stacey nu au fost deloc ușoare. A trebuit să îndure pe lângă durerile normale cu care se confruntă orice gravidă o serie de temeri că lucrurile ar putea ieși prost. Fiica ei, Kateri, s-a născut prin cezariană după doar 28 de săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla cu un copil avortat. Randurile care te vor face sa plangi

CITEȘTE ȘI: Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

A doua sarcină a fost și mai grea. Makaya s-a născut tot prin cezariană, prematur. Fiul ei, Malachi, s-a născut cu probleme medicale, iar doctorii i-au spus din start femeii că riscă să îl piardă. Dumnezeu a avut grijă de această familie, iar băiețelul este astăzi în afara oricărui pericol.

Cei trei copii ai familiei Herald sunt un adevărat miracol. Soțul lui Stacey i-a jurat credință eternă și a fost principalul sprijin al femeii pe durata celor trei sarcini.

0