Au dezgropat cadavrul unei femei gravide care a murit acum mulți ani. Ce au descoperit în sicriu întrece orice imaginație

Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar poveștile de groază sunt mai reale și mai înfricoșătoare, mai ales în anumite părți ale lumii.

Ce au descoperit cercetătorii în sicriu

Cercetătorii au descoperit ceva incredibil într-un mormând vechi din secolul al XIV-lea. Aceștia au dezgropat cadavrul unei femei ce murise însărcinată.

Oamenii de știință au descoperit fetusul femeii, și, potrivit acestora, se poate vorbi despre o „naștere în coșciug”. Dar asta nu e tot.

CITEȘTE CONTINUAREA DUPĂ RECOMANDĂRILE DE MAI JOS:

Un caine doarme in fiecare noapte langa mormantul stapanului. Povestea este emotionanta

I-a murit sotia intr-un accident, apoi a primit un telefon care l-a devastat si mai tare

Pomperii au gasit ceva tulburator sub cadavrul unei fetite, victima a cutremurului

Un baiatel bolnav de cancer si-a rugat tatal sa il ingroape in sicriul mamei. Povestea lui a emotionat oameni din intreaga lume

Cazul Margarita Casas, tanara care a iesit din sicriu la propria inmormantare dezvaluind numele asasinului ei

Specialiștii susțin că astfel de nașteri au loc din cauza presiuni gazelor din interiorul cadavrului aflat în descompunere.

„În acest caz avem o expulziune parțială a unui făt de 38-40 de săptămâni care a fost găsit în tractul genital”, a declarat Deneb Cesana, unul din cercetătorii de la Universitatea din Geneva, notează Seeker.

Acest mormânt a fost descoperit în cimitirul castelului San Nicolas di Pietra Colice, la 72 de kilometri de orașul italian Geneva, Liguria.

În același mormânt se aflau și alte două cadavre. Erau alți de copii: unul de 12 ani, altul de 3 ani.

0