A rămas gravidă la 15 ani și nu a vrut să avorteze copilul. INCREDIBIL ce s-a întâmplat după ce a născut

Sharon este o tânără din Melbourne care, la vârsta de 15 ani, când abia a intrat la liceu, a rămas însărcinată. Ea a fost sfătuită de toți apropiații să avorteze, dar nu a făcut acest lucru.

Se întâmpla în anul 1999, iar gestul ei a stârnit reacții negative în comunitatea sa.

,,Peste tot erau priviri șocate, dezamăgite, se holbau, dădeau din cap. Așa îmi amintesc că am fost tratată la acea vreme, când eram o mamă tânără. Cei mai mulți mi-au spus că ar trebui să fac ceea ce e corect și să avortez. Purtam intenționat haine foarte largi ca să îmi ascund burta, eram jenată. A funcționat până când copilul putea fi plimbat în cărucior, apoi nu mă mai puteam ascunde nicăieri”, își amintește tânăra.

Sharon s-a căsătorit cu tatăl copilului său în 2011, la 12 ani de când rămăsese gravidă cu primul lor copil. Mai mult decât atât, cei doi au mai făcut încă șapte copii. Cei doi soți lucrează, au fiecare mașină proprie, și spun că se simt foarte bine împreună.

Femeia a decis să-și facă publică povestea pentru a lupta împotriva celor care cred că mamele tinere trebuie să avorteze sau sunt batjocorite de către societate: ,,Sunt atât de multe care, la fel ca mine, își pun întreaga ființă în creșterea și educarea corectă a copiilor”.

Citește și: Un copil a supravietuit avortului fara stirea mamei. Ce a urmat este greu de imaginat

Citește și: Aceasta femeie a socat lumea medicala din Statele Unite. A mers sa avorteze, dar cand era pe masa de operatie, doctorii au amutit

0