Adio, Stela Popescu!

Pachetul tău de țigări ascunde o mică avere și tu îl arunci la gunoi! Ce poți face cu această FOLIE

Toți fumătorii aruncă pachetele de țigări goale, însă foarte puțini știu că pot să câștige bani cu ele. Mai exact, folia pe care o desfacem la desigilarea pachetului poate fi vândută spre centre specializate de reciclare!

Folia din pachetul de țigări nu este deloc inutilă, ea are rolul de a proteja țigările de umezeală și de asemenea, valoarează bani. O fumătoare din Belgrad vinde foliile pachetelor de țigări pentru 100 de euro pe kilogram. În Serbia, un kilogram de folii se vinde cu minimum 160 de euro, iar suma poate să ajungă până la 500 de euro, informează a1.ro.

Unde poți vinde foliile de aluminiu în România?

Se pare că și la noi în țară poți valorifica în bani acest viciu de care, cel mai probabil, încerci să scapi (Citește și: Vrei sa te lasi de fumat? Cum sa treci usor de primele zile). Mai exact, în mall-urile din România există centre de colectare unde kilogramul de folii se plătește și cu 900 RON.

Citește și: Secretul oamenilor care au fumat toata viata, dar au plamani 100% sanatosi

Pe internet sunt foarte multe site-uri unde fumătorii pot să adauge un anunț în care să precizeze că doresc să vândă folii de la pachetele de țigări. Există și persoane care cumpără aceste folii pentru a le vinde mai departe centrelor de colectare din țară sau din străinătate. Este important să știți că aceste se vând mai bine în străinătate decât în România.

Taguri: , ,
1


1 comentariu

  1. Adrian , 9 septembrie 2017 la 16:49

    Un nr de telefon se poate?? Mulțumesc