Tușea încontinuu, iar medicii au crezut că are cancer. Când au văzut radiografia la plămâni au rămas șocați: „A stat acolo 40 de ani”

Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a prezentat la medic cu o tuse, de care nu mai scăpa. Deși a urmat mai multe tratamente, el tușea încontinuu. Medicii au luat în calcul și varianta că ar putea avea cancer. Însă, misterul a fost elucidat în momentul în care i-au făcut radiografie la plămâni.

Ce au descoperit medicii în plămânii bărbatului

După ce bărbatul a fost informat că simptomele ar putea indica un cancer la plămâni avea să vină și cauza reală a problemei. La radiografie, medicii au descoperit că bărbatul avea o pată pe plămân. La o analiză detaliată, ei au realizat că bărbatul avea o piesă de jucărie în plămân, pe care o primise la vârsta de 7 ani.

CITEȘTE ȘI: Ai fost fumător? Iată remediul minune care îți curăță plămânii

Medicii au rămas suprinși că jucăria a rămas nedetectată atâta vreme. Ei au declarat că este primul caz din lume de corp străin traheobronsic, care nu a făcut probleme timp de 40 de ani. Doctorii cred că, fiind mic atunci când a inhalat jucăria, plămânii s-au dezvoltat în jurul jucăriei.

Pornind de la acest caz, medicii trag un semnal de alarmă: copiii trebuie supravegheați atent. Din ce în ce mai des ei se confruntă cu urgențe medicale în care copiii înghit bucări de jucării.

O fetiță a fost internată la un spital din Colorado din cauza unor magneți care ”îi ciupeau” stomacul. “Nu este o glumă”, avertizează doctorul Robert Kramer. “Înghițirea acestor magneți poate avea drept consecința decesul copilului”.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta