Elena Desserich a murit la 6 ani. Ce a gasit mamica ei in dulapior

Scris de Daniel Suta în Inedit, la 15:04 pe 01 Mar. 2017

Povestea micutei Elena Desserich a inlacrimat America. Fetita s-a stins din viata la doar 6 ani din cauza unei boli crunte. Elena suferea de cancer cerebral, iar cand medicii i-au pus diagnosticul, mai avea de trait doar 135 de zile.

Parintii au vrut sa ii ascunda adevarul

Parintii erau prea indurerati de vestea primita de la medici, fapt pentru care au decis sa nu ii spuna nimic fetitei. Cu toate acestea, se pare ca Elena ar fi aflat despre boala ei.

„Am vrut s-o protejam, asa ca am decis sa nu-i spunem nimic din ce ne framanta… Evident, niciodata nu i-am spus ca era pe moarte… Nu am vrut sa ne lasam condusi de boala, am vrut sa ne concentram asupra traiului in familie. In toata aceasta perioada, am facut tot ce a vrut Elena”, a povestit tatal fetei, inlacrimat.

Cu cateva luni inainte sa inchida ochii, Elena a inceput sa scrie biletele pe care le ascundea in casa. Majoritatea biletelelor erau adresate parintilor. Multe dintre ele au fost gasite de mama fetei in sertarul cu sosete.

CITESTE SI: O fetita s-a nascut cu inima in afara pieptului. Cum a reusit sa supravietuiasca?

Micuta a scris pe biletele cat de mult ii iubeste pe parinti. Unul dintre biletele a emotionat-o profund pe mama, pentru ca micuta i-a desenat pe membrii familiei.

loading...
0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta