Dezvaluirile femeii care a nascut la 72 de ani: „Este mai greu decat am crezut”

O femeie care a nascut la varsta de 72 spune ca starea ei de sanatate a suferit dupa nastere si ca este mai greu decat a crezut initial ca va fi.

Daljinder Kaur, acum in varsta de 73 de ani, a dat naștere primului ei copil, pe nume Armaan, în luna aprilie a anului trecut, în nordul Indiei. De atunci, ea a sufera de tensiune arteriala ridicata si are probleme cu articulatiile.

Povestea femeii care a nascut la 72 de ani

„Tensiunea mea a suferit si obosesc foarte usor acum. Am fost la mai multi medici, iar eu mi-au prescris tratamente si diete. Sunt ingrijorata pentru Armaan. Trebuie sa am grija de sanatatea mea, dar trebuie sa am grija si de el. Din moment ce el a inceput sa mearga de-a busilea, eu trebuie sa stau pe coate sau pe genunchi sa-l urmaresc. Corpul nu ma ajuta. Este mai greu decat imi imaginam.”, povesteste femeia.

Dezvaluirile femeii care a nascut la 72 de ani.

Daljinder a urmat un tratament de fertilizare in vitro. Femeia este casatorita cu Gill de 46 de ani.

„Am fost suparat ca noi nu puteam face copii.”, spune barbatul.

Cei doi au apelat la tratament la o clinica dintr-un alt oras.

Anurag Bishnoi, medicul care conduce clinica de fertilitate, a spus: „Am incercat in primul rand sa evitam acest tratament, deoarece ea era foarte slaba. Insa, rapoartele sale medicale au fost normale, iar ea era apta pentru tratament.”

Armaan a cantarit doar 1,360 kilograme cand s-a nascut, iar acum cantareste putin peste 6 kilograme, deci este inca subponderal.

Femeia povesteste cu lacrimi in ochi:

„El este destul de slab si chiar scutece pentru varsta sa sunt nepotrivite. Ar putea fi slab, pentru că nu l-am hranit corespunzator. M-am oprit din alaptare la trei luni, pentru ca nu se dezvolta bine. Am cerut medicilor un medicament, orice, care sa-l ajute sa creasca in greutate, insa ei mi-au spus ca trebuie sa se dezvolte in mod natural.”

Desi are probleme si ea si copilul, femeia depune toate eforturile pentru a fi impreuna.

In ciuda tuturor problemelor, femeia nu are niciun regret.

„Nu contează unde sunt sau ce fac atunci cand vine in genunchi la mine. Il iubesc. El este un copil prietenos si zambeste cu toata lumea”, spune mama.

Parintii au de gand sa-l duca la Templul de Aur din Amritsar, pentru prima sa binecuvantare din partea lui Dumnezeu. ( taina Botezului)

loading...
0