Previziuni karmice 17-23 aprilie 2017

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 aprilie va fi una incarcata de simboluri, de revelatii uluitoare pentru zodii.

Previziuni karmice 17-23 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Intrarea lui Marte in Gemeni, pe 21 aprilie, ii va face pe acesti nativi mai energici, mai pregatiti de lupta ca niciodata. Trebuie sa fie foarte atenti caci se vor intinde multe capcane in calea lor catre succes.

BALANTA – Balantele scapa de cateva griji in perioada urmatoare. Situatia financiara se remediaza considerabil. Acesti nativi vor incepe un proiect nou de viata.

VARSATOR – Varsatorii vor avea o noua perspectiva asupra bunurilor materiale. Vor incepe sa vada lucrurile cu alti ochi, sa fie mai prezenti in tot ceea ce vor face fara sa se mai planga cat de mult au ei de trudit.

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Nativii zodiei Berbec vor fi pusi in tot felul de situatii conflictuale. Vor fi extrem de deranjati de tot felul de lucruri care ii vor lovi cand nu se asteapta.

LEU – Perioada cuprinsa intre 17 si 23 aprilie nu va fi una buna pentru acesti nativi. Vor fi pusi in fata unor situatii dificile, din care trebuie sa iasa singuri.

SAGETATOR – Sagetatorii vor fi extrem de solicitati de membrii familiei. Vor fi pusi intre ciocan si nicovala, o vor face pe psihologii in conflictul dintre generatii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta