Compatibilitati zodiacale in 2017. Ce nativi vor fi intr-o comuniune spirituala

2017 va fi un an al restartului. Toata lumea o va lua de la zero si asta pentru ca, din punct de vedere numerologic, acest an sta sub puterea cifrei 1. 1 simbolizeaza inceputul, revolutia, imprevizibilul, schimbarea de paradigme sociale.

In 2017 compatibilitatile se vor schimba, ca in fiecare an. Anumite semne zodiacale care nu s-au inteles pana acum vor face casa buna in viitor, asa ca trebuie tinut minut cu cine e bine sa colaborati in anul karmic 1.

Compatibilitati zodiacale 2017. Ce nativi se vor intelege de minune

COMPATIBILITATILE-SURPRIZA:

FECIOARA + RAC = multa intelegere, imbinarea conceptiilor diferite de viata intr-un mod armonios, dragoste si, de ce nu, chiar copii. Racul si Fecioara au fost mai mereu la cutite. Cele doua semne zodiacale au trait mereu intr-un conflict mocnit, insa in 2017 trebuie sa isi uneasca fortele pentru a obtine ce vor. Vor fi intr-o puternica uniunie spirituala alegand drumuri similare in viata.

CITESTE SI: Cel mai important eveniment astrologic din 2017. Constelatia Fecioarei se va vedea cu ochiul liber

CITESTE SI: Zodiile care isi schimba viata cu 180 de grade in 2017

BALANTA + CAPRICORN = prietenie adevarata, perspective de viitor promitatoare si un succes financiar neasteptat. O zodie de aer si una de pamant pot face lucruri senzationale impreuna. In anul 2017 vor fi pe aceeasi lungime de unda si trebuie sa stie ca unul fara altul nu pot obtine lucruri importante, lucruri la care viseaza.

COMPATIBILITATILE KARMICE

GEMENI + SAGETATOR = un drum nou, stergerea greselilor trecutului, familie, iubire si aventura. Sagetatorul si Geamanul au avut un 2016 destul de dificil. Daca e sa fim sinceri, Sagetatorul a avut mai mult de trudit decat nativul nascut in zodia Gemeni. Cei doi isi vor intelege problemele mai bine ca niciodata in istoria zodiacului si vor fi unul langa celalalt in cele mai grele momente. Sunt doua dintre zodiile de sacrificiu care se relanseaza in 2017.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta