Sfatul zilei de 6 aprilie 2017

Leii au parte de o zi linistita, in care totul va decurge fabulos. Citeste sfatul zilei de 6 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 6 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Se deschide o perspectiva noua, de care e bine sa profiti. Nu te lasa invins de fricile normale oricarui inceput. Numarul norocos al zilei: 13.

TAUR – Te copleseste munca excesiva pe care trebuie sa o depui azi. Nu te simti in largul tau si tocmai de aceea e bine sa stai cu cineva de vorba. Numarul norocos al zilei: 2.

GEMENI – Incearca sa faci abstractie de atmosfera negativa din jurul tau. Seara primesti un telefon surpriza. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

RAC – Ai nevoie de liniste pentru a analiza niste hartii pretioase. Daca te deranjeaza galagia din jur, cauta un loc unde te poti concentra. Numarul norocos al zilei: 3.

LEU – E o zi frumoasa, o zi de care trebuie sa profiti din plin. Te poti imbogati foarte usor incepand de azi. Numarul norocos al zilei: 1.

FECIOARA – Esti un sac de nervi. Ar fi bine sa te linistesti inainte sa spui ceva nepotrivit. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0