Sfatul zilei de 5 octombrie 2016

Pentru Gemeni, apar oportunitati nebanuite de bani, insa trebuie sa aiba mare grija la bolile de sezon si sa aiba incredere in cei din jur.

Sfatul zilei de 5 octombrie 2016 pentru fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Vei primi o veste excelenta cu privire la bani si poti incepe sa ii investesti intr-u proiect pe care il doreai de mult timp. Foloseste-ti ideile, caci sunt unele bune. Numarul norocos al zilei este 6.
SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti nevoit sa spui adio unui lucru care nu mai merge, fie ca este vorba despre un loc de munca, fie ca este vorba de o relatie. Nu te ami uita in urma, caci vin alte lucruri bune pentru tine. Numarul norocos al zilei este 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Vei primi un ajutor de la o persoana de la care nu te-ai fi asteptat niciodata, iar acest lucru iti va da o stare de bine si te va face sa privesti altfel lumea din jur. Apar sanse de bani, insa ai grija la bolile de sezon. Numarul norocos al zilei este 8.
SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti inconjurat de oameni care te invidiaza, insa reusesti sa ii recunosti si sa stai departe de ei. Este momentul pentru a te gandi la o petrecere, unde vei avea parte de o surpriza. Numarul norocos al zilei este 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pleci la drum, insa ti se pare la tot pasul ca ceva este in neregula. Nu te teme de ceea ce te asteapta la destinatie, caci ai putea fi surprins de cineva si chiar ai putea primi o suma importanta de bani. Numarul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Uita de toate lucrurile rele care ti-au pus piedici in ultimele luni si gandeste-te la o calatorie intr-o tara straina, unde voiai sa mergi de mult timp. Banii iti bat la usa, iar sanatatea ta este mai buna ca oricand. Numarul norocos al zilei este 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0