Sfatul zilei de 2 aprilie 2017

Citeste sfatul zilei de 2 aprilie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Afla de ce sunt Racii avantajatii acestei zile!

Sfatul zilei de 2 aprilie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Cu cat te incapatanezi mai mult sa ai dreptate in chestiunea care te framanta de atatea zile, cu atat pierzi mai mult. Numarul norocos al zilei: 4.

TAUR – Nu lasa pe maine ce poti face azi. Acest proverb ti se aplica perfect astazi. Numarul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Demonstreaza ca sentimentele tale nu au disparut. Fa-o sa inteleaga faptul ca raceala ta este cauzata de problemele de la munca. Ele iti ocupa cel mai mult din timp. Numarul norocos al zilei: 8.

RAC – Esti zodia avantajata a acestei zile. E timpul sa profiti din plin de informatiile imbucuratoare pe care le primesti azi de la o persoana draga. Numarul norocos al zilei: 5.

LEU – Rasare soarele pe strada ta. Bucura-te din plin de aceasta zi spectaculoasa. Distreaza-te, petrece, fii vesel si optimist! Numarul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna aprilie 2017

FECIOARA – E o zi perfecta pentru meditatie. Petrece-o citind. Vei redescoperi acea bucurie pe care numai intrand in lumea cartilor o simti. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0