Sfatul zilei de 18 mai 2017

Citește sfatul zilei de 18 mai 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 18 mai 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Nu pune atitudinea agresivă a celor din jur la suflet. Le poți face față fără să fii ca ei. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Trebuie să te rupi un pic de rutina zilnică și să faci ceva spectaculos cu viața ta. E timpul pentru noi încercări. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Te simți tot mai ciudat printre oameni și nu ai idee ce poți să faci ca să le schimbi părerea. Stai în banca ta și fii observator, deocamdată. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC – Ai nevoie de un țel nou, de o nouă speranță, de ceva pentru care să te trezești în fiecare zi cu mare drag. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Ai parte de succes în tot ceea ce îți propui să faci, motiv pentru care e numai bine să o ții tot așa. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Previziuni karmice 15-21 mai 2017

FECIOARĂ – Nu te aștepta ca totul să aibă o noimă. Unele lucruri se petrec din motive pe care nu ai cum să le înțelegi din prima. Numărul norocos al zilei: 10.

Citește continuarea în pagina următoare

0