Sfatul zilei de 10 aprilie 2017

Taurii incep saptamana in forta. Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta. Citeste sfatul zilei de 10 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 10 aprilie 2017

BERBEC – Cu cat te incapatanezi sa te contrazici cu cei din jur, cu atat iti vei da seama ca a fi gica-contra nu este o solutie. Numarul norocos al zilei: 5.

TAUR – E timpul sa realizezi ca oamenii din jurul tau chiar tin la tine. Primesti ajutoare de la persoane neasteptate. Numarul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Zambeste! Bucura-te de acest inceput de saptamana promitator. Nu iti face procese de constiinta aiurea. Numarul norocos al zilei: 10.

RAC – Te loveste un gand de duca de necombatut. Planifica-ti o escapada intr-un loc frumos, linistitor, unde sa fii in contact cu natura. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna aprilie 2017

LEU – Nu iti umple mintea cu informatii de care nu ai nevoie. Concentreaza-te asupra lucrurilor esentiale din viata ta. Numarul norocos al zilei: 1.

FECIOARA – Arata ca poti trece peste criticile nefondate, ca nu te poate dobori nimeni dintr-o vorba. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0