Scorpionii se contrazic ceva de speriat. Citește sfatul zilei de 13 august 2017

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Oboseala isi spune cuvantul si tu continui sa tragi de tine pana cazi la pamant. Nu te chinui pentru ca mai ai nevoie de energie si pentru activitatile de zi cu zi. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ziua este excelenta pentru escapade romantice, deci profita cat poti de momentele pe care ti le ofera planeta Venus, protectoarea ta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Energia debordanta a partenerului de viata iti ofera suficiente argumente ca sa mergi in continuare pe traseul pe care ti l-ai ales. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Daca tot vrei sa faci anumite concesii de dragul prietenilor, cere si tu ceva la schimb. Nu poti sa fii omul bun si saritor la nesfarsit. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Azi e o zi productiva pentru tine. Ai suficienta creativitate incat sa realizezi lucruri frumoase si durabile in timp, deci profita de imaginatia ta. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Fii corect in aprecierile pe care le faci pentru ca ai putea rani pe cineva daca esti extrem de subiectiv. Parerea ta chiar conteaza in ochii celor apropiati. Numarul norocos al zilei: 5.

0