Racii trebuie să scape de un element perturbator. Citește sfatul zilei de 6 septembrie 2017

Racii sunt nevoiti sa faca un pas important pentru a respira usurati. Citeste sfatul zilei de 6 septembrie 2017 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Inca mai ai lucruri de invatat, chiar daca ai impresia ca le-ai vazut pe toate. Nu face parada cu cunostintele tale daca nu esti 100% convins de ele. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai impresia ca traiesti o relatie paralela fata de cum o percepe persoana iubita. Discuta cu ea si spune-i care sunt principalele tale nemultumiri. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cata vreme ramai atasat de o problema sentimentala din trecut nu vei reusi sa evoluezi. Nu poti merge mai departe pana nu rupi complet raul de la radacina. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa scapi de o datorie mai veche pentru a te linisti. Daca nu ai acum banii necesari, pune-te pe economisit. Nu merita sa iti faci zilele amare pentru niste sume financiare. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu iti infrana emotiile in fata celor dragi. Cei care tin la tine te vor aprecia pentru sensibilitatea si sinceritatea ta. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Realizezi ca ai alergat dupa o himera, iar trezirea din vis poate fi una destul de dureroasa. Revino cu picioarele pe pamant pentru ca e spre binele tau. Mumarul norocos al zilei: 11.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0