O zodie trăiește clipe de coșmar. Citește sfatul zilei de 30 iulie 2017

O zodie traieste clipe de cosmar azi. Citeste sfatul zilei de 30 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: SCORPION
Nimeresti intr-un mediu violent, intr-un loc in care oamenii isi spun de toate si nu esti pregatit psihic pentru conversatii agresive. Paraseste locul in care te afli. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Asteapta sa finalizezi proiectul pe care il derulezi si dupa aceea apuca-te de altceva. Nu e bine sa incurci foarte mult planurile. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Asculta toate sfaturile pe care le primesti azi deoarece unele dintre ele iti vor prinde bine la locul de munca. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Debaraseaza-te de amintirile neplacute care iti creeaza disconfort. Nu e cazul sa te intorci din nou in trecut cand ai un viitor atat de luminos inainte. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te teme de succes. Lasa-l sa vina la tine si primeste-l in sufletul tau. Pregateste-te psihologic de toate oportunitatile care apar in cale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Parca te dai cu dracusorii azi. Nu stii ce sa faci ca sa mai inventezi ceva, sa comiti vreo boacana, sa bagi o stramba. Potoleste-te. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0