O zodie atrage banii ca un magnet. Citește sfatul zilei de 16 iulie 2017

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Profita de aceasta zi superba pentru ca este ‘garnisita’ numai cu dragoste. Deschide-ti bratele daca cei apropiati vor sa iti ofere momente de afectiune. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu mai pune la suflet orice vorba aruncata in vant sau glumitele malitioase facute de cei de langa tine. Iti faci singur rau intr-un mod inutil. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Emotiile negative nu au ce cauta astazi in sufletul tau. E timpul sa arunci o privire in interiorul tau si sa te ghidezi dupa ceea ce descoperi bun. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Daca simti ca nu mai poti scapa de o obsesie, fa-ti damblaua. Sa nu te plangi dupa aceea ca nu iti convine ce descoperi cand ajungi la destinatie. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Alege bine oamenii cu care vrei sa pornesti la drum in noul tau proiect. E timpul sa faci o selectie daca vrei munca rodnica. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Opreste-te putin din ceea ce vrei sa faci si pune-te deoparte. Ia o foaie si un pix si schiteaza-ti noua strategie, pas cu pas. Numarul norocos al zilei: 5.

0