Moment decisiv pentru viața sentimentală a Gemenilor. Citește sfatul zilei de 17 iulie 2017

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Esti tras in doua directii si nu stii pe care sa o alegi. Nu mai ai acea reactie spontana, acel fler, acea intuitie. Nu iti face prea multe griji pentru ca totul se va rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Unele proiecte inainteaza foarte greu. Nu iti place acest ritm al melcului si vrei sa spargi gheata. Mai ai putina rabdare! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Oamenii raspund ofertelor tale sub nivelul asteptarilor pe care ti le-ai facut. E timpul sa iti schimbi cercul de interese. Numarul norocos al zilei: 4.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Minerva 16-22 iulie 2017 INTEGRAL pentru toate zodiile

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu toate lucrurile vor functiona asa cum ti le propui. Esti nevoit sa iti schimbi des directia si intentia in planurile tale majore. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

O competitie care poate sa te faca popular te asteapta azi. Pune-ti mintea la contributie si da tot ce e mai bun din tine. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Te simteai bine in mediul in care te aflai, insa azi ceva iti spune ca trebuie sa pleci, sa lasi totul in urma, sa te dedici altor lucruri. Fa asta daca simti asa. Numarul norocos al zilei: 1.

0