Moment decisiv pentru viața sentimentală a Gemenilor. Citește sfatul zilei de 17 iulie 2017

Gemenii asteapta cu sufletul la gura un eveniment important pentru viata lor sentimentala. Citeste sfatul zilei de 17 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Tot ce se petrece azi in inima ta are o conotatie profunda. Vrei sa revii la persoana aceea care se multumea cu lucruri marunte, vrei sa gasesti un partener de viata care sa te accepte cu bune si rele. La poarta inimii tale bate azi cineva, deci pregateste-te pentru orice. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Teama si neincrederea se instaleaza intr-un mod perfid in inima ta si tot ce conteaza acum pentru tine e sa depasesti aceasta etapa. Respira adanc si gandeste la rece lucrurile. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Primesti o suma de bani importanta azi si vrei sa ii cheltui cu ceva mai multa chibzuinta. Pune deoparte cativa bani ca sa iti duci la bun sfarsit anumite proiecte ce nu mai suporta amanare. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ti-ai canalizat toata energia pentru un eveniment de natura emotionala, mai degraba decat profesionala. Nu stii ce sa faci ca sa iti concentrezi toata atentia spre ceea ce te intereseaza cu adevarat. Fa pasi marunti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Un musafir nepoftit iti creeaza stari de disconfort si nu stii cum sa il dai la o parte. Fii transant pentru ca unii oameni ti se pot urca in cap daca le acorzi prea multa atentie. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Chiar nu ai de ce sa te compari cu cei din jur. Trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor care te definesc. Nu esti perfect si nu vei fi niciodata. Accepta acest lucru! Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0