Emoții de nestăpânit pentru cea mai fermecătoare zodie. Citește sfatul zilei de 7 septembrie 2017

Citeste sfatul zilei de 7 septembrie 2017 si vezi ce iti rezerva astrele.

ZODIA ZILEI: FECIOARA

Traiesti momente unice. Revederea cu cei dragi te poate emotiona foarte tare si asta iti creeaza o stare de confuzie in legatura cu comportamentul tau fata de persoanele pe care le iubesti din toata inima. Revii la normal cu sentimentele, atenuandu-le din intensitate in jurul serii. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Renunta macar pentru cateva clipe la agresivitatea specifica zodiei tale. Nu te vei face inteles daca ii intrerupi pe interlocutorii tai doar de dragul de a-i intrerupe, in mod scortos. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Poti sa fii mandru de drumul pe care l-ai parcurs. Rezultatele exceptionale se vor vedea astazi, iar cei care se leaga de anumite chichite, nu au decat. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Reusesti sa fii in centrul atentiei cu o gafa monumentala. Nu poti repara lucrurile pe ultima suta de metri, dar poti sa iti ceri scuze. Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Detii adevarul intr-o chestiune de viata si de moarte pentru prietenul tau. Gandeste-te ce faci cu el. Unele adevaruri pot ucide! Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0