Cea mai fericită zi din an pentru Gemeni. Află ce i se întâmplă în sfatul zilei de 11 iulie 2017

Gemenii au parte de o zi cum nu au mai avut pana acum. Toate lucrurile incep sa se aseze. Afla mai multe din randurile de mai jos, in sfatul zilei de 11 iulie 2017.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Traiesti acel tip de fericire specific intelectualilor. Iti vin o tona de idei si esti dispus sa lasi garda jos, sa iti recunosti limitarile, sa vrei sa te perfectionezi pe toate planurile. Bravo tie! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Asculta si de sufletul tau din cand in cand. Azi, daca tot e o zi libera si minunata de weekend, ai ocazia sa faci lucruri pentru tine, pentru linistea si armonia pe care ti le doresti. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti ceva mai indraznet azi decat de obicei si asta pentru ca inca nu ai invatat cum sa te bucuri de succesele tale. Cand obtii un castig, iti cam iei lumea in cap. Ntz, ntz! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Indoielile sunt normale in dragoste cata vreme relatia nu se transforma intr-un mare semn de intrebare. Daca ai indoieli ca te insala, inseamna ca iti pasa de el, ca vrei acel om langa tine. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Numai in prezent nu cobori cu picioarele. Un picior e in fata, intr-un viitor incert pentru ca ba e mult prea frumos desenat, ba e un film de groaza, si cu un alt picior intr-un trecut plin de zbucium. Stii ce se intampla daca intinzi prea mult coarda, nu? Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Pleaca la drum cu multa incredere si nu te tuna cu o mie de lucruri de facut pentru ca socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea din targ. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0