Balanțelor, GRABA STRICĂ TREABA! Citește sfatul zilei de 11 septembrie 2017

Planurile Balantelor sunt date peste cap de nerabdarea pe care o afiseaza foarte des. Vor totul intr-un termen scurt, fara sa se gandeasca la pasii ce trebuie parcursi pentru a atinge un tel. Citeste sfatul zilei de 11 septembrie 2017 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te mai juca cu norocul. Ii face cu ochiul cand se afla la colt de drum dupa care te plangi ca nu vine dupa tine cand ai nevoie de el. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai cerut candva ajutor si astazi te bucuri de el, ca niciodata! Este o zi benefica pentru tine asa ca profita de fiecare minut care iti este pus la dispozitie. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te multumi cu nivelul pe care l-ai atins pentru ca mai ai mult de muncit. Marele tau vis inca nu este cunoscut de nimeni, iar asta este foarte bine deoarece te poti concentra mai bine asupra indeplinirii lui. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu au sens fobiile pe care la manifesti. Neincrederea ta in anumiti oameni poate fi lesne de inteles, dar este timpul sa privesti lucrurile cu pozitivitate. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi incepi sa vezi lucrurile mai clar, sa iti dai seama cu adevarat ce vrei de la viata. Noteaza toate lucrurile pe care le ai in minte si tine-te de fiecare scop pe care vrei sa il atingi. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Daca iti place foarte mult de cineva, nu ezita sa il inviti in oras ori sa ii declari sentimentele tale chiar daca te lovesti de un refuz. Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

0