2 zodii vor avea parte de evenimente nefericite. Citește sfatul zilei de 12 iulie 2017

Sagetatorul si Capricornul se lovesc de critici azi. Citeste sfatul zilei de 12 iulie 2017 pentru zodia ta.

DOUA ZODII SE CONFRUNTA CU UN EVENIMENT NEFERICIT
SAGETATOR

Te confrunti cu judecata celor dragi dupa ce ai ajuns la capatul rabdarilor. Se pare ca e foarte greu sa ii multumesti pe cei din jur de fiecare data. Incearca sa explici motivele pentru care actionezi intr-un anumit mod, dar altfel. Numarul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN

Nu stii ce sa mai faci ca sa obtii bani rapid. Imprumuturile nu mai sunt o solutie viabila, deci gandeste-te la un al doilea job. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tine bine de banii pe care ii primesti azi pentru ca foarte rar iti este dat sa ai o asemenea bafta. Investeste-i inteligent. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Suferi de mania persecutiei si asta poate dauna echilibrului tau emotional. Detaseaza-te de toti si de toate. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai grija de bugetul tau caci nu in fiecare zi ai parte de succes financiar. Trebuie sa faci rost de bani din surse neconventionale. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti tras in toate partile si trebuie sa faci o alegere pentru sufletul tau. Cauta un mod de a-i impaca pe ceilalti fara sa ii jignesti. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0